reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

DLa mnie spacerówka z zestawu jest za duża i za ciężka, jak jadę z mężem to ok bo on jest duży i może wnieść parę schodków czy do autobusu. Ale już za 2 tygodnie będę z małą jeździć autobusem do żłobka więc muszę kupić coś lżejszego.

reklama
Olga ja mam łóżeczko Caretero Medio i mały śpi w nim na co dzień - w sensie nie mamy łóżeczka szczebelkowego. Jest bardzo fajne i wygodne. Oczywiście jak gdzieś wyjeżdżamy to podłoże z tego łózeczka nam wystarcza a w domu to dodatkowo materacyk mamy.
Znajoma ma z Chicco Spring i też jest bardzo fajne. W sumie to chyba podłoże bardzo podobne :)

:-)dziewczyny wspominacie na innych watkach ze wasze pociechy nie maja sie juz czym bawic..my tez mamy ten problem,mata owszem ale na chwile nie wiem czy sie juz opatrzyla??grzechotki ,gryzaki wszystko na chwile,grajace zabawki juz opatrzyly sie..................co kupic?co planujecie o czym mysicie co sparawilo by radosc naszym pokemonom malym :-) piszcie propozycje i najlepiej z linkami))choc allegro teraz juz nie w moim zasiegu to chetnie poogladam i moze tu w de znajde...choc nie wszystko to jest niestety.........

Nasze maluchy rozwijaja sie i zabawki , ktore byly interesujace jeszcze jakis czas temu poszly w kat :-D

U mnie tez mata( Rain Forest FP) juz sie nie sprawdza, woli bawic sie na tej

Fisher Price Ocean Wonders Rockn Aquarium Gym For Sale in Navan, Meath: Buy and Sell Used Baby & Nursery, Second Hand Other Baby & Nursery on Adverts.ie,

szczegolnie lubi nogami obracac kolo, mysle ze posluzy nam jeszcze jakis czas

za to prawdziwa furore robi skoczek

FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST LAS+Naklejki s_k (1719592170) - Aukcje internetowe Allegro

wkladam mala narazie tylko na pare minut, ale i tak radochy jest co niemiara

czekam na rady pozostalych mam

taki skoczek chcialam kupic..........niestey nie ma............az zla jestem .................juz na necie szukalam nie ma..................a mowia ze na zachodzie to sa cuda i wszystko jest..........dupa

W temacie zabawek - w Biedronce są teraz fajne drewniane zabawki (porządnie wykonane) po 19,99zł, takie na trochę później:
zabawka%20edukacyjna.JPG

no wlasnie nie dotarlam jeszcze do tego biedronki moze dzis sie uda :/ moja dla odmiany zaczela sie dopiero interesowac mata i zabawkami, ksiazeczkami, misiami, gryzakami itp, co pradwa na krotko, bo jak spadnie to ona myk na brzuch i juz ma nowy obiekt zainteresowania, ale chetnie poogladam co kupujecie moze za jakis czas i to sie jej znudzi ;)

reklama
Ja wczoraj kupiłam coś takiego:
Garnuszek na klocuszek :: Od 9 do 24 miesiąca :: Zabawki Fisher Price, Sklep z zabawkami fisher price, tanie zabawki fisher price

Taka zabawka była w pokoju zabaw jak byliśmy na urlopie i małej się bardzo podobała. Poza tym sporo znajomych mówiło mi, że ich dzieci bardzo to lubiły i długo się tym bawiły. Wydatek spory ale chyba się opłaca.

Oglądałam wczoraj z mężem w sklepie wózki i sprzedawca bardzo polecał mi taki wózeczek:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: TRIP spacerowy
W sumie całkiem fajny, bardzo lekki i zwinny i cena też nie jakaś gigantyczna. Co o nim myślicie?

Do góry