reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ja się cieszę, że kupiliśmy używany zestaw. Jakbym miała nowy, to trochę żal mi by było kupować coś nowego. A chyba żadna (albo prawie żadna) ze spacerówek z wózków wielofunkcyjnych do lekkich nie należy - a na tym właśnie mi zależało.

ja dzis wybrałam fotelik samochodowy który chcemy kupić Recaro Young Sport za 800zł . Mój mąż tylko tej firmie wierzy ,ja bardziej maxi cosi , ale się uparł a cena praktycznie ta sama ;-)

Ostatnia edycja:
delfinku a ten fotelik rozklada sie choc troszke?bo mimo to jest wazne zwlaszcza na dlugich trasach a jakos nie moge tego doczytac na aukcji.

a jak juz chcecie wydac 800 zl to moze przekonaj meza do tego...... Maxi Cosi Mobi#

kochana trochę sie rozkłada ,ale nie tyle jak w innych fotelikach bo ta firma wychodzi z założenia że pozycja bardziej leżąca nie jest tak bezpieczna . Ta firma produkuje fotele do aut ,w tym typowo wyścigowych i mój mąż jako mechanik uparł się na nią ,tym bardziej że znajomy fizjoterapeuta tez ma taki do swojego syna . Co do ceny to na takie trasy musi być dobry fotelik ,tym bardziej że ten fotelik jest w sumie do końca to wcale nie wychodzi dużo jak sie dzieli na lata ;-) a ty jaki kupiłaś ,czy chcesz kupic ? Ja mysle nad kupnem bo moja jest za szeroka do nosidła ,i ma 9 kg spokojnie ;-)

reklama
kochana trochę sie rozkłada ,ale nie tyle jak w innych fotelikach bo ta firma wychodzi z założenia że pozycja bardziej leżąca nie jest tak bezpieczna . Ta firma produkuje fotele do aut ,w tym typowo wyścigowych i mój mąż jako mechanik uparł się na nią ,tym bardziej że znajomy fizjoterapeuta tez ma taki do swojego syna . Co do ceny to na takie trasy musi być dobry fotelik ,tym bardziej że ten fotelik jest w sumie do końca to wcale nie wychodzi dużo jak sie dzieli na lata ;-) a ty jaki kupiłaś ,czy chcesz kupic ? Ja mysle nad kupnem bo moja jest za szeroka do nosidła ,i ma 9 kg spokojnie ;-)

my mamy ten ktory oslalam ci w linku maxi cosi........nasz jeszcze sie miesci w foteliku bo jest do 13kg i glowa mu jeszcze nie wystaje wiec chce go jak najdluzej wnib wozic bo jeszcze nie siedzi samodzielnie wiec tak jest bezpieczniej.

Do góry