reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

nasia swietne linki..................a ja do allegro nie mam dostepu..tzn mam i co z tego jak ja tak daleko................buuuuuuuu chce do domu,chociaz na zakupy))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
ciekawe w ilu biedronkach sa te zabwaki- bo nie wiem jak w waszych miastach - ale u nas w dyskontach (czyle nie tylko biedronka;)to zazwyczaj polowa rzeczy gazetkowych...ciekawe od czego to zależy:confused:

nasia
-- zabawki naprawde extra i wyglądaja na solidne - co do skoczka- hmmm...ja bym go bardziej nazwała siedzikiem okracznym ;-)

Ostatnia edycja:
ciekawe w ilu biedronkach sa te zabwaki- bo nie wiem jak w waszych miastach - ale u nas w dyskontach (czyle nie tylko biedronka;)to zazwyczaj polowa rzeczy gazetkowych...ciekawe od czego to zależy:confused:

nasia
-- zabawki naprawde extra i wyglądaja na solidne - co do skoczka- hmmm...ja bym go bardziej nazwała siedzikiem okracznym ;-)

U mnie w jednej już nie dostałam, 2 dni temu byłam w drugiej i była cała góra tych zabawek - kupiłam jedną, wczoraj miałam iść po jeszcze jedną i drugą dla koleżanki, ale padało i nie poszłam. Dziś już nie było, więc chyba po prostu idą jak świeże bułeczki, bo było ich naprawdę sporo. Na pocieszenie trafiłam na promocję pieluch Dada - po 19,99zł za paczkę.

nasia
pewnie od tego jak sklepy pozamawiają, od kierownika, osoby odpowiedzialnej za zamówienia i od poyty na te towary w danej dzielnicy

Za to w tesco (w tych całodobowych) jest promocja gdzie zabawki są za 1/2 ceny i bębenek co ma Krzysiu tab będzie za 29 plnów

Suseł generalnie garnuszek na klocuszek to rewelacja, jeśli chodzi o zabawki fisher pricei my taki też nabędziemy.

Ostatnia edycja:
Co do garnuszka my taki mamy - obecnie na Stasiu nie robi zadnego wrazenia. Ale tak sobie dumam ze bez sens gdy te dziurki na klocuszki sa z boku garnuszka, bo dziecku bedzie tam bardzo trudno dopasowac ksztalt i wrzucic... Lepiej jakby bylo "od góry". Wiem, ze fisher price ma tez takiego slimaczka, gdzie wlasnie klocki wrzuca sie od gory. Jedyne co fajne w garnuszku to te piosenki.

Co do garnuszka my taki mamy - obecnie na Stasiu nie robi zadnego wrazenia. Ale tak sobie dumam ze bez sens gdy te dziurki na klocuszki sa z boku garnuszka, bo dziecku bedzie tam bardzo trudno dopasowac ksztalt i wrzucic... Lepiej jakby bylo "od góry". Wiem, ze fisher price ma tez takiego slimaczka, gdzie wlasnie klocki wrzuca sie od gory. Jedyne co fajne w garnuszku to te piosenki.

Angelka ale te zabawki są jeszcze nie dla naszych dzieci, spokojnie za jakiś czas i Staś będzie umiał włożyć z boku kształty, to w swoim czasie. Dziecku nie przychodzi łatwo dopasować kształt czy z boku czy góry, to trochę trwa uwierz mi.

Nawet wieża z kółek to wyczyn żeby odpowiednio to powrzucać to nie lada wyczyn i miesiące praktyki.
FISHER PRICE KLASYCZNA PIRAMIDKA (C7483) (1734851761) - Aukcje internetowe Allegro - taka na przykład

co do zabawek fishera to sa fajne, bo naprawdę wytrzymałe
Ja planuję kupić jeszcze Kubie takie klocki:
FISHER PRICE - AKTYWNE KLOCKI, KRAKÓW (1718029406) - Aukcje internetowe Allegro

Taki młotek z "wbijakami" kupiłam w Ikei dla starszego synka. Dziś uderzał nim szybę w drzwiach ;-):-D

U mnie w Biedronce było mnóstwo tych zabawek.

A garnuszek też mamy, ale mój syn zanim nauczył się wrzucać do niego klocki, to już mu się znudził :-D

reklama
Do góry