reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Synek dostał taką Simby, ale jak dla mnie to badziew i niepotrzebny wydatek - dobrze rusza się tylko po podłodze, a wiadomo, że dziecko kładziemy na matach i kocykach, a jak już nauczy sie przemieszczać, to znajdzie sobie dużo więcej ciekawszych rzeczy :-)

U mnie najlepszą zabawką do raczkowania jest pilot do telewizora. Wystarczy położyć go na podłodze, a mój dzieć dopełza do niego w 3 sekundy. Jeszcze bardziej kocha mojego laptopa, czasem aż się poryczy, że mu go nie chcę dać. A kombinuje jak koń pod górkę, żeby się jakoś do niego dostać. Ostatnio dałam mu dotknąć klawiatury to mi shift wyrwał :) Nie wiem jak to zrobił, bo nawet nie wiedziałam, że tak się da.

tab mamy to samo! Najgozej bylo z kablem od laptopa - musielismy go schowac bo mala wcinala, lubi moja komorke, pilota a do laptopa sie rwie jak jest u mnie na kolanach

A ja szukam wozka parasolki - jak mala pojdzie do tescowej to chce zeby wychodzila z nia troszke, a z racji tego ze w rano zawiezie ja maz a ja odbieram to nie chce targac wozka, fotelika, gratow i dziecka codziennie :/ mozecie cos polecic?? Lekka, zwrotna, i musi miec rozkladane oparcie do lezenia. Dzieki z gory!

rachell ja chce kupic cos niedrogiego wiec raczej zdecyduje sie na uzywany bo to glownie bedzie dodatkowy wozek zeby tesciowa mogla wychodzic, szukalam scoonera uzywanego ale za swieze sa i nie ma :( ale dzieki za podpowiedz ;)

reklama
Ja Ci mogę mojego Cybexa Callisto polecić. Tyle, że na allegro używanych mało. Teraz widziałam jakąś licytację, na razie sto zł z kawałkiem, ale do końca aukcji daleko. A wózek lekki i bardzo zwrotny.

Do góry