reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

:tak::-)
Przed chwila przegladalam krzeselka na stronie mamas and papas i natknelam sie na cos takiego :-)

Baby Snug - Green - What's New - Mamas & Papas

chyba sie na to pokusze,mozna uzywac od ok 3 miesiecy
bardzo fajne ogladalam je na allegro,spodobaly mi sie bo jak dzidzia juz siedzi to mozna ja w wannie myc wlasnie w takim krzeselku,frajda musi byc fajna duzo wody zabwek i jeszcze w fajnej pozycji==)))

reklama
aj, ja tez muszę pomyśleć nad fotelikiem do karmienia, ale to wpierw na żywo w sklepie pooglądam a potem na allegro poszukam taniej. narazie 1wsze smaki poznajemy w wózku o dziwo jeszcze bez wpadek plamowych :)

Faktycznie fajne to siedzonko-uniwersalne

Ja do kapieli chce kupic cos w tym stylu Baby Bath Products > Aquababy Baby Bath Seat
ale to juz panna musi sama usiasc. Na razie mam problem bo wyrasta z wanienki a w wannie jej nie moge wymyc bo z powodu kregoslupa nie moge sie tak nisko schylic. To znaczy schylic sie moge-gorzej z wyprostowaniem po:-(

Polis, ja od jakiegos czasu wkladam wanienke do wanny, bo daniel strasznie fika i pelno wody jest na podlodze :( tez musze sie schylac a wanna jest dosyc gleboka. Dobrze , ze nie mam problemow z kregoslupem. Wydaje mi sie, ze po ciazy moja postawa ciagle nie jest poprawna, do tego dochodzi noszenie daniela, ktory z dnia na dzien robi sie ciezszy. Chyba musze sobie zafundowac kilka lekcji pilates

fajne rzeczy.. a ja sie muszę zadowolić moim własnym krzesełkiem z przed ok28 lat:-D. Właściwie to nie mam co narzekać bo tatuś je odnowił , pomalował, Chyba juz z 5 dzieci razem z moim bratem i Doriankiem sie na nim wychowało:-D
Co do butelek to Dorianek pil z LOVI i Milusia czasem wody pociągnie z takiej butli bo ma naprawdę bardzo fajny anatomiczny smoczuś ale nie wiem czy jest antykolkowa.

a ja z innej beczki...znacie te buteli może mOmma.pl
chce zmienic bo mama antykolkowe i przy okazji zakupu niekapka pomyślałam o butelkach... ale wole sie zorientowac w opiniach najpierw :)

to takie gadzeciarskie dizajnerskie butelki, do kupienia wlasciwie tylko w necie. jesli karmisz malego mm to najlepiej pozostac przy czyms latwo dostepnym jak avent czy tt (my uzywalismy aventu), w kazdej chwili bezproblemowo dokupisz smoczki czy nowe butelki nawet w markecie.
jesli chodzi o niekapki to polecam tt, jedyne z ktorych naprawde nie kapie, odradzam natomiast lovi i avent.

reklama
Do góry