reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
o matko chyba samo karmi dziecko hehe:D

niestety nie ;) ale jest rewelacyjne, nie zamienilabym go na zadne inne. testowalismy kilka roznych tanszych i drozszych krzeselek przy okazji wizyt u znajomych i absolutnie zadne nie umywa sie do zumy. chyba ze bloom z powyzszego linka ale z tym nie mielismy do czynienia ;) jako 'tansza' opcje polecam chicco polly.

A krzesełko za 200 zł jest nieporządne? Też może starczyć na kilka lat.

moje kosztowalo wlasnie 200 i jest rewelacyjne-masywne ,wygodne,lekko sie przemieszcza bo ma 4 kolka z blokadami,regulowana wysokosc siedziska i oparcia dwie tacki.........ja jestem zadowolona IGOREK TEZ BO CHETNIE W NIM SMACZKI WSZYSTKIE SMAKUJE:tak:

przepraszam za posta pod postem przeoczenie moje

Ja tez bede sie kierowala opiniami, chicko polly ma bardzo dobre opinie. Poczytam jeszcze na temat innych i na temat tego co wkleilam. Bardzo mi sie podoba :-)

Nie wydaje mi sie, ze jak ktos kupuje drogie krzeselka, mebelki czy inne akcesoria to jest to snobizm. Jak kogos stac to dlaczego nie. Nie twierdze, ze tansze to gorsze. Ale czesto mam porownanie i widac roznice.

:tak:jak najbardziej............ale ja osobiscie czesto nie kieruje sie mysleniem czy mnie stac,tylko czy musi byc takie drogie skoro moge kupic tansze,ktore mi odpowiada i tez bede trendy:-D oczywiscie bywa i tak ze podoba mi sie cos co kosztuje wiele wiecej i wtedy tez na nic nie patrze tylko kupuje

reklama
Do góry