reklama
N
nataliak
Gość
oczywiscie bywa i tak ze podoba mi sie cos co kosztuje wiele wiecej i wtedy tez na nic nie patrze tylko kupuje
o widzisz, sama jestes sklonna wydac wiecej na cos co Ci sie wyjatkowo podoba ale innym zarzucasz snobizm, to sie nazywa hipokryzja
Ja używanego krzesełka to bym nie kupiła jednak.
a czemu nie?
polis1010
Leniuszkowa mama
Ja mam takie Chicco Chicco Happy Snack - opinie użytkowników Opineo.pl
Kupilam 3 lata temu dla chrzesniaka ale on nie lubial w nim jesc wiec siostra mi oddala. Mysle ze sie sprawdzi bo opinie ma dobre
A odnosnie cen i snobizmu itp to zawsze uwazalam ze kazdy kupuje to na co go stac i na co ma ochote. Nie oceniam ludzi po tym co i za ile maja.
Kupilam 3 lata temu dla chrzesniaka ale on nie lubial w nim jesc wiec siostra mi oddala. Mysle ze sie sprawdzi bo opinie ma dobre
A odnosnie cen i snobizmu itp to zawsze uwazalam ze kazdy kupuje to na co go stac i na co ma ochote. Nie oceniam ludzi po tym co i za ile maja.
GosiaLew
Fanka BB :)
a czemu nie?
Bo wolę nowe, chyba, że znam tę osobę, która to miała. Już tak ma
DorissŁ też mamy takie łóżeczko, dlatego o tym myślę a te krzesełka też mają regulowane oparcie, może nie tak jak w tych chicoo ale zawsze coś. Mi się podało u mojej siostrzenicy jak potem miała swój stolik i krzesełko i sobie malowała, naklejała naklejki na blacie i takie tam, to był jej kącik.
sunshine79
Fanka BB :)
Przed chwila przegladalam krzeselka na stronie mamas and papas i natknelam sie na cos takiego :-)
Baby Snug - Green - What's New - Mamas & Papas
chyba sie na to pokusze,mozna uzywac od ok 3 miesiecy
Baby Snug - Green - What's New - Mamas & Papas
chyba sie na to pokusze,mozna uzywac od ok 3 miesiecy
Bo wolę nowe, chyba, że znam tę osobę, która to miała. Już tak ma
Ja nie muszę znać Mieszkam w wynajętym mieszkaniu, z meblami, których kiedyś używały osoby, których nie znam; siadam w restauracji na krzesłach, na których ktoś już siedział, ba! nawet używany samochód bym kupiła
A tak serio to moje dziecko ma bardzo dużo używanych rzeczy, dzięki temu mogę mu np. kupić 3 fajne zabawki zamiast jednej. Co więcej często wolę używane, niż nowe rzeczy - przykład: dostałam od rodziny masę dresików (do wyboru, do koloru - tureckie, chińskie itepe.), dresy powędrowały już w świat do potrzebujących ludzi, bo były badziewne, a moje dziecko nosi ładniejsze używane ubrania lepszej jakości.
reklama
Podziel się: