reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

U mnie w lidlu, w którym byliśmy pampersów brak.
Kupiłam Małej rajstopki i skarpetki. Torby mnie nie urzekły. Są jeszcze ręczniki z kapturkiem, ale jak pomacałam ten kapturek, na którego rogu była aplikacja, to stwierdziłam, że jak na miejsce na główkę, to za twarde trochę.

reklama
Ja byłam w Lidlu około południa i było jeszcze mnóstwo pampersów, kupiłam więc paczkę 2. W sumie to mam 2 paczki rozmiar 1- Pampers i Huggies, 2 paczki rozmiar 2 Pampers i 1 paczkę rozmiar 3 Huggies. Kupiłam też te rajstopki (2 pary najmniejszych) i skarpetki (po opakowaniu z każdego rozmiaru). Jeszcze jutro się tam wybiorę może coś jeszcze będzie. Kupiłam też mnóstwo azjatyckiego jedzonka:)

miałam też zerówke pampersa - kiedys załapałam się na taką próbkę - niestety w sklepach nigdzie nie widziałam - a ta jest idealna na moją kruszynę - moze ktoś wie czy mozna cos takiego gdzieś dostać

witam jeśli chodzi o pampersy to chyba coś takiego można dostac ale tylko w aptece pamietam że jak moja kuzynka urodziła wcześniaka to własnie kupowała w aptece małe pieluszki taki specjalne może to własnie o takie chodzi.

ja nawet sie nie wybierałam po pampersy,ostatnim razem 10 po 8 juz nie było,handlarze biorą masowo:(

co myslicie o pieluszkach wielorazowych?duzo o nich czytałam,kombinowałam koszta ale chciałbym pogadać z kimś kto używał??
Pieluchy wielorazowe. Rodzaje < eko produkty | DZIECI SĄ WAŻNE

Był czas że i ja o nich myślałam, szczególnie po Dzień Dobry TVN w którym gościem była Reni Jusis z tymi pieluchami i tak bardzo je zachwalała, ale jak pomyślałam o tym praniu i o tym że na początek trzeba mieć kilka sztuk żeby móc wymieniać gdy jedne się piorą to te koszty też mnie odrzuciy bo jednak jednorazowo to spory wydatek. Na pewno produkt ekologiczny ale ja jednak pójdę na łatwiznę i wybieram jednorazowe.

Był czas że i ja o nich myślałam, szczególnie po Dzień Dobry TVN w którym gościem była Reni Jusis z tymi pieluchami i tak bardzo je zachwalała, ale jak pomyślałam o tym praniu i o tym że na początek trzeba mieć kilka sztuk żeby móc wymieniać gdy jedne się piorą to te koszty też mnie odrzuciy bo jednak jednorazowo to spory wydatek. Na pewno produkt ekologiczny ale ja jednak pójdę na łatwiznę i wybieram jednorazowe.

ja też mam zapas pampersów i pewnie z tych nie skorzystam,głownie ze wzgledu na koszta.Miec przy nich luz to trzeba miec min. z 40 sztuk(żeby codziennie nie prać masowo i suszyc na kaloryferze).
Za tę wypowiedź ekolog to by mi w lez dał:):-)

Bezsenność powrócila:-(

doszła nasza karuzelka:))))) jest sliczna i fajnie gra http://allegro.pl/karuzela-4d-serenada-natury-tiny-love-pilot-i1421413280.html

Kupywałyście karuzele?

Ostatnia edycja:
ja nawet sie nie wybierałam po pampersy,ostatnim razem 10 po 8 juz nie było,handlarze biorą masowo:(

co myslicie o pieluszkach wielorazowych?duzo o nich czytałam,kombinowałam koszta ale chciałbym pogadać z kimś kto używał??
Pieluchy wielorazowe. Rodzaje < eko produkty | DZIECI SĄ WAŻNE

tez myslalam o nich ale niestety nie mam czasu na pranie i bawienie sie z tym
takze wybralam ekologiczne ale jednorazowe, moze pozniej jak dziecko bedzie uzywac mniej to zmieni na takie

Ewuska karuzela sliczna, a jak mowisz ze fajna i ladnie gra to tym bardziej mi sie podoba, wrzucilam do ulubionych, bo ja nie znalazlam jeszcze zadnej ladnej... no i licze ze nikt nam nie kupi, bo ostatnio pomyslalam ze chyba wole sama kupic to co chce a nie dostac cos co komus sie podoba a ja nie bede mogla na to patrzec :( wiem egoistycznie to zabrzmialo... ale w razie czego moge podeslac linka :)

ja też mam zapas pampersów i pewnie z tych nie skorzystam,głownie ze wzgledu na koszta.Miec przy nich luz to trzeba miec min. z 40 sztuk(żeby codziennie nie prać masowo i suszyc na kaloryferze).
Za tę wypowiedź ekolog to by mi w lez dał:):-)

Bezsenność powrócila:-(

doszła nasza karuzelka:))))) jest sliczna i fajnie gra KARUZELA 4D SERENADA NATURY TINY LOVE + PILOT (1421413280) - Aukcje internetowe Allegro

Kupywałyście karuzele?

mam podobną, tylko inne zwierzaczki i kolorystyka, nawet już złożyłam i jestem mega zadowolona, melodyjki są bardzo uspokajające, odgłosy natury i jakaś muzyczka poważna, 2 poziomy głośności, nie jest tak nachalne jak w niektórych zabawkach, że słuch wysiada, i lampeczka nocna, i wszystko można ustawić razem, albo każdą funkcję z osobna
http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/31/49/88/1431498815
moz-screenshot.png

reklama
Fajna ta karuzela:)

My kupiliśmy taką zwykłą z pluszowymi zwierzakami, ale też jest ok. Bardzo podoba się naszej kotce- przywiesiliśy karuzele do kołyski by kot się z nią oswoił i na początku cały czas siedziała w środku i zaczepiała łapami zwisające zwierzaki- pewnie długo nie wytrzyma, wiec potem może kupimy już taką lepszą.

Do góry