reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

cześć dziewczynki, w końcu doczytałam Was do końca, tzn ominęłam z 50 stron bo ciężko tak wszystko nadrobić :) ja kupiłam z miesiąc temu jumpera x i jestem mega zadowolona chociaż jeszcze nie używałam ale robicie mi mały zamęt pisząc o warriorze. Napiszcie czym one się w sumie różnią bo ja jak patrzyłam tak przelotem to warrior miał podnóżek w spacerówce i chyba tylko tyle (któraś z was pisała też, że gondolka jest większa?! Ja tylko rzuciłam okiem na warriora bo od początku byłam zdecydowana na jumpera.. jest dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam :) ciesze się, że mój wybór ma ogólnie tyle dobrych opinii, o których dowiedziałam się dopiero po zakupie :) pozdrawiam wieczorowo

reklama
cześć dziewczynki, w końcu doczytałam Was do końca, tzn ominęłam z 50 stron bo ciężko tak wszystko nadrobić :) ja kupiłam z miesiąc temu jumpera x i jestem mega zadowolona chociaż jeszcze nie używałam ale robicie mi mały zamęt pisząc o warriorze. Napiszcie czym one się w sumie różnią bo ja jak patrzyłam tak przelotem to warrior miał podnóżek w spacerówce i chyba tylko tyle (któraś z was pisała też, że gondolka jest większa?! Ja tylko rzuciłam okiem na warriora bo od początku byłam zdecydowana na jumpera.. jest dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam :) ciesze się, że mój wybór ma ogólnie tyle dobrych opinii, o których dowiedziałam się dopiero po zakupie :) pozdrawiam wieczorowo

tak naprawde najważniejsza różnica jest w prowadzeniu wózka- tak jak juz było pisane - doświadczysz tego tylko na żywo, albo zaufasz tym co sprawdzały :) jak dla mnie jeden z najlepszych wózków na rynku w kwestii prowadzenia

jest lepsza amortyzacja, troszkę inny wizus, inne rozwiązania jeśli chodzi o uchwyty w gondoli i zapięcie pokrowca na gondolę

ja za swojego płaciłam w necie 1360zł - w zestawie miałam oczywiście torbę z przewijakiem, parasolkę, 2 moskitiery, folie przeciwdeszczową i dodatkowo gratis przedłuzany śpiworek wart 100zł

A to moj dzisiejszy zakup :tak:
Mam nadzieje ze dojdzie do mnie w calosci bo idzie az w Polski.

37876558.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

A ja kupiłam w końcu śpiworek do wózka... mam co prawda od szwagierki dwa ale po pierwsze są strasznie duże (do 12 miesiąca więc długie) a po drugie takie szaro-bure bo to po chłopcu. A znaleźliśmy w SMyku z przeceny takie niewielki, ładniutki różowy więc myślę że na wiosnę będzie jak znalazł:)

anusiak17 tak jak pisała vikiigus różnica jest zauważalna dopiero jak zobaczysz je oba obok siebie...Jumper jest super, a Warrior to jego ulepszony brat...z tego co mowiła sprzedawczyni powstał na bazie ankiety przeprowadzonej przez producenta co by ulepszyć....różni się przeszyciami na materiale, ramą... w znaczeniu jest bardziej nowoczesna i lżejsza...wielkością gondoli....niby kilka centymetrów ale różnica jest ogromna...jest bardziej zwrotny...torba jest dużo większa...kosz na zakupy jest większy...pozatym jakoś tak masywniej wygląda....

W kwestii ceny właśnie byłam w szoku, bo pojechalismy zdecydowani na JumperaX ale chcialiśmy je porównać na żywo....pani nam pokazała Jumpera X w kazdej opcji...potem mowie jej ze chciałabym je porównac z Warriorem...ona mowi dobrze...pokazała nam Warriora...powiedziała czym sie różnią...no i ze ona poleca jednak Warriora choć Jumper X jest tez super....mowie no dobra to teraz cena....:-) JumperX wiem ile kosztuje bo pani sprzedaje je na Allegro za 1190zl....a ona mi mowi ze oni obecnie maja Warriora w tej samej cenie czyli 1190...:szok: byłam w szoku...takze zdecydowalismy sie na Warriora, szczególnie ze cena jest ta sama...:-)

W skład zestawu wchodzi Gondola, Spacerówka, Fotelik z adapterem, Torba, Śpiwórek, Wybrany zestaw gratisowy i
jakies tam pierdołki....nie ma parasola ale właśnie dzwoniłam czy można zamówić od razu do kompletu i pani mówi ze oczywiscie....koszt 20zł...:-)
Juz sie nie moge doczekać :-)

a to super, ze udało Ci się w tej samej cenie kupić, lepszy wózek a ta sama cena - dobrze trafiłaś :) eh szkoda, że tak się pospieszyłam ale swojego jumpera kupowałam jeszcze po zeszłorocznej cenie, bez tego watu (w sklepie została ostatnia sztuka jumpera w super kolorze a warrior był też ostatni ale jakiś taki brzydki kolor i może dlatego tak się nie wczułam w patrzenie, bo nie zakładałam z góry by na niego popatrzeć) Eh mam nadzieję,że tych kilka różnic nie będę aż tak odczuwała :) fakt - jak patrzyłam na żywo na jumpera to naprawdę jakaś mała się gondolka wydaje ale mam nadzieję,że jakoś da radę :)
Już się nie mogę doczekać weekendu - będziemy rozstawiać łóżeczko i te wszystkie akcesoria :)

reklama
Gdybym nie widziała na żywo Warriora wybrałabym Jumpera...:-) napewno bedziesz zadowolona...
Ja tez w tym tygodniu musze rozłożyc łózeczko....wózek odbierze mąż jak będę w szpitalu...:-)

Do góry