reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

claudia my tez sie zdecydowalismy na warriora i zamówilismy go przez sklep. Stwierdziłam, że w razie reklamacji to sklep się martwi wysyłką do producenta itd. Na szczescie wszystko przyszło tak jak miało być poza kolorem ramy (miała byc czarna przyszła srebrna) ale ponieważ sam wózek jest super nie zrobiło mi to już różnicy i i tak nam sie bardzo podoba.
Akurat też się tak złożyło, że w sklepie zapłacilismy jakies 70 zł mniej niż cena wózka na allegro.

claudia a jaki kolor wózka zamówiłaś?

reklama
claudia my tez sie zdecydowalismy na warriora i zamówilismy go przez sklep. Stwierdziłam, że w razie reklamacji to sklep się martwi wysyłką do producenta itd. Na szczescie wszystko przyszło tak jak miało być poza kolorem ramy (miała byc czarna przyszła srebrna) ale ponieważ sam wózek jest super nie zrobiło mi to już różnicy i i tak nam sie bardzo podoba.
Akurat też się tak złożyło, że w sklepie zapłacilismy jakies 70 zł mniej niż cena wózka na allegro.

claudia a jaki kolor wózka zamówiłaś?

jakbyśmy kiedys zrobiły bb-zlot to okazłoby się , że same warriory:-)

ja juz nie mogę się doczekać kiedy wyjedziemy na pierwszy spacer- niestety za oknem minus , na razie nawet balkonowanie zawieszone - jakaś taka dziwna mokra aura na dworze i wolę nie ryzykować...

Wiecie co, ja mieszkam w Katowicach, wózek znalazłam w sklepie w Tychach a producent jest z Częstochowy więc wszystko mam blisko :-) Pozatym przy Tymonie tez miałam wózek z Tako...wysłaliśmy go do serwisu i w ciągu 3 dni wrócił naprawiony...więc nie moge narzekać....
Ja zamawiam kolor z najnowszej kolekcji Vertigo 6 z czarną ramą i sportowymi felgami ( to juz wymysł mojego męża :-) mnie sie podoba nawet ze srebrną ramą)...chce dokupić jeszcze parasolkę bo niestety nie ma w zestawie....ile płaciłyście za Warriora??

Oto mój wybór
vertigo6.jpg

vikiigus u mnie dzisiaj piękna pogoda...idealna na pierwszy spacer...:-) wczoraj jak zobaczyłam na żywo wózek chciałam go juz kupić i przywieźć do domu i juz marze o pierwszym spacerze ale do szpitala ide dopiero 8 lutego wiec musze jeszcze troszkę poczekać :-)
miałaś racje z tym ze Warrior jest wiele lepszy od JumperaX..ale różnice widać dopiero jak te 2 modele stana obok siebie :-)

claudia to widze ze nam to samo sloneczko swieci i tak samo mam ochote na spacerek z moim szkrabem juz w wozeczku bo pogoda zacheca! (a swoja droga przepraszam ze w zlym watku, wspomnij mi tylko gdzie rodzisz...)

A wariory widze robia furore :D Mnie tez sie podobal, najlepsze amortyzatory jakie spotkalam! Niestety nie wszedl :) wiec pozostalo na moim... Ale dobry wybor dziewczynki!

ach jak napisalam tego posta to cos mi zaswitalo ze tychy! Slyszalam duzo dobrego o tym szpitalu... Ale ode mnie za daleko :( maz juz na sosnowiec psioczy... A 8! to moja wymarzona data na urodziny malej!

Ja słyszałam i dobre i złe opinie...niestety każdy wymaga czegoś innego, trafia na różnych lekarzy/położne a nie wszystkie są stworzone do tego zawodu...:/
Ja drugą ciąże chodze do tego samego lekarza, w 2006 roku miałam w Tychach cesarke..byłam bardzo zadowolona, mam nadzieje ze teraz też sie nie zawiodę..:-)
A pozatym powiem Ci w sekrecie ze mam tak samo na nazwisko jak ordynator tamtejszego oddziału....wiec wiesz jak jest...nikt nie wiem czy jesteśmy spokrewnieni czy nie ;-):sorry2:
A co do daty to mała urodzi sie prawdopodobnie 9 bo 8 jeszcze beda robić badania, konsultacje i takie tam pierdółki...:-)

zgadzam sie, nigdy nie wiemy na jaka zmiane trafimy... no i czasem bez "wsparcia" nie ma co liczyc na wieksze zainteresowanie... ja zdecydowalam sie na sosnowiec, bo tam przyjmuje moj lekarz, ale na specjalne wzgledy chyba nie mam co liczyc, bo on tam rzadko bywa, a w sumie tutaj to polozna jest najwazniejsza... zobaczymy :) Bedziemy trzymac kciuki :)

reklama
Jakoś damy radę...:-)
Ja strasznie nie lubie być od kogoś (szczególnie obcego) zależna...no a niestety po cesarce bede potrzebowała pomocy zeby wstać i sie okąpać w pierwszą dobę...pożniej juz sama dam rade ale to mnie najbardziej przeraża...pozatym ta świadomośc kiedy to wszystko bedzie sie działo...no ale teraz to juz nie ma odwrotu :-) trzeba i już :-)

Do góry