reklama
a już myślałam że nikt więcej pokoiku nie wklei
Ja bym chętnie wkleiła kącik dziecka ale ojciec się uparł i zaparł i nie chce jeszcze rozkładać łożeczka tylko dopiero jak będę w szpitalu :/
polis1010
Leniuszkowa mama
Wczoraj naszla mnie gwaltowna potrzeba zakupienia rozka-nie wiem skad mi sie przyplatalo ale chyba sie skusze chociaz od poczatku nie planowalam. Mam nadzieje ze sie przyda.
Ja bym chętnie wkleiła kącik dziecka ale ojciec się uparł i zaparł i nie chce jeszcze rozkładać łożeczka tylko dopiero jak będę w szpitalu :/
a ja mojego namówiłam, i ma rozłożyć dzisiaj ))) ale się cieszę, mam nadzieję że się nie rozmyśli
swoją drogą, jacy ci nasi mężowie podobni charakterkiem hehehehe
ligotka
Fanka BB :)
Moj sie opiera ale cos czuje ze za tydzien sie upre, w koncu to bedzie juz tydzien do terminu no i posciel moze lezec, a noz to zmobilizuje moja mala do wyjscia
A ja wczoraj w końcu pojechałam zobaczyć na żywo wózki TAKO....porównałam Jumpera X z Warriorem i wybieram Warriora....mąż jutro podjedzie do sklepu i zamówi kolor...pani powiedziała ze od razu go sprowadzi, a my odbierzemy go po porodzie :-)
Bardzo się ciesze ze zdecydowałam się je porównać na zywo bo różnica jest ogromna :-) gdybym ich nie widziała wybrałabym Jumpera....:-)
Bardzo się ciesze ze zdecydowałam się je porównać na zywo bo różnica jest ogromna :-) gdybym ich nie widziała wybrałabym Jumpera....:-)
goyap
Zaangażowana w BB
Claudia85 a na jaki wybralas ?
Ja wciaz czekam na realizacje reklamacji dotyczaca mojego Warriora, niby dostalam maila ze przesla brakujace elementy tylko narazie milcza kiedy .
Moja cierpliwosc w stosunku do firmy TAKO powoli wygasa.
Ja wciaz czekam na realizacje reklamacji dotyczaca mojego Warriora, niby dostalam maila ze przesla brakujace elementy tylko narazie milcza kiedy .
Moja cierpliwosc w stosunku do firmy TAKO powoli wygasa.
reklama
Podziel się: