reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Wlasnie kurier przywioz zamowiony wozek -TAKO WARRIOR

JESTEM WSCIEKLA :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zamawialam wozek u producenta -uzgadnialam szczegoly wozka przez telefon, dodatkowo wysylajac maila z z zamowieniem opisalam wszystko dokladnie i zalaczylam zdjecia.

Wszystko mialo byc ok- niestety zignorowali wszystko. Dostalam stary typ stelaza bez nakladki, inne kola, inna wkladka niz prosilam.

Zamowienie realizowal mi ten sam gosciu co realizowal zamowienie dla Vikiigus

Wyslalam reklamacje do firmy TAKO zobaczymy co z tym zrobia.

Olcia cudny kacik! U mnie podobnie jak u margoz maz sie uparl i nie chce lozeczka rozlozyc... No trudno niech to zrobi zle to bede krzyczec :)
goyap dokladnie strasznie mi przykro! Dzwon tam i reklamuj, powiedz ze maja wymienic wszystko!!! Trzymam kciuki

A mnie wlasnie przyszla wczoraj zamowiona torba, swietnie pasuje do wozeczka, a balam sie o kolor ;) no i zamowilam poczta, a przyszla kurierem :) Super polecam...

Olcia, slicznie :)
ja walczę cały czas z moim T żeby łóżeczko rozłożyć, ale ten uparciuch nie da się przekonać, powiedział że dopiero wtedy, jak się mała urodzi i będę w szpitalu :( no i mogę se wcześniej pomarzyć

U mnie jest to samo. Ale zostawiam mu tą satysfakcję. Ja ciagle coś kupuję i zamawiam więc niech tata tez się nacieszy przygotowaniami. Chce nam zrobić niespodziankę :)) Obawiałam się tylko czy będzie wiedział, co pokolei poukładać w tym łożeczku. Wiec napisałam mu listę co po kolei i co gdzie jest, bo na razie wszsytko po szafach lezy. Wiec ma instrukcję :)))

goyap ścigaj gościa, z tego co pisała viki też jej coś tam poprawiali. A jaki ci dali stary typ stelaża, bez jakiej nakładki??? taki jak mają jumpry?? Bez tego zaokraglenia?

Olcia super łożeczko a ten twój przewijak to już wogole jest rewelacyjny, bardzo mi się podoba :)))

zdołowałyście mnie z tymi chusteczkami i jednak nie kupie . Bo skoro są do bani to bez sensu kupować , myślałam że do kupy to każde są dobre . ale jednak co pierworódka to pierworódka :-p czyli chusteczki jak pampersy ,firmowe.

co do wózka to współczuje ,ale trzymam kciuki żeby uwzględnili reklamacje bo w końcu towar jest nie zgodny z zamówieniem .

cholerka dziewczyny zamówiłam do domu próbki,wybrałam z nich 2 zaciemniające rolety do pokoiku dziecięcego przez internet,przysłali rolety i cholera okazało się,że w zamówieniu wpisałam zły numer i dostałam inny wzór:( zwrotu zrobić nie można:(gdyby któraś była zainteresowana i miała okno (standardowe w bloku szyba ok.51szer. i 134wys.)to proszę o kontakt
http://www.roletydrukowane.pl/index.php?opcja=strona&kategoria=14

Nie wiem czy ten wątek jest odpowiedni, ale najwyżej moderatorki zrobią porządek.

Co myślicie o zajęciach na basenie dla maluchów.
U nas jest taka możliwość Aquababy - O nas
I tak myślę, że byłoby to fajne rozwiązanie dla naszej małej i męża.

rachell to jest super pomysł. Ja chetnie bym chodziła na takie zajecia. Niestety u nas w miescie jest tylko basen z chlorowaną woda a na taki się z maluszkiem nie wybiorę. Poczekam może aż będzie miało ponad roczek. Ale na twoim miejscu bym spróbowała. Zobaczysz jak dzieciatko zareaguje, jak sie będzie bało sama będziesz wiedziała co robic :)))))

reklama
rachell to jest super pomysł. Ja chetnie bym chodziła na takie zajecia. Niestety u nas w miescie jest tylko basen z chlorowaną woda a na taki się z maluszkiem nie wybiorę. Poczekam może aż będzie miało ponad roczek. Ale na twoim miejscu bym spróbowała. Zobaczysz jak dzieciatko zareaguje, jak sie będzie bało sama będziesz wiedziała co robic :)))))
Ale ze mnie matka:zawstydzona/y: O chlorze nie pomyślałam. A tam na bank chlor. W "dorosłych" basenach na pewno. Szkoda.

Do góry