reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Delfin, jesli mogę Ci coś poradzić, to nie kupuj tych chusteczek, bo sa beznadziejne-chyba że ja trafiłam na jakiś bubel. Prawie wcale nie są nasączane...Albo kup i wypróbuj-oczywiście daj znać, jakie są Twoim zdaniem :-)

Dzisiaj zrobilam przymiarke poscieli i ubralam łóżeczko,oczywiscie zaraz sciagnelam bo nie chce zeby sie kurzylo i wyszlo tak :)

lozzzz.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

loz2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

tak , wychodzi 3 zł z groszem za paczkę więc myślę że się opłaca .a chusteczki mam nadzieje że dużo się nie różnią od tych firmowych .Za tą cenę to wstyd nie kupić :-p

Chusteczki z Rossmanna są bardzo suche, tak jak pisała vive - prawie wcale nie nasączane. Nie sądzę, żeby się przy kupach sprawdziły.

Juz powoli trzeba :) Brakuje mi jeszcze kilku malych pierdółek no i wozeczka :( miesiac temu zamowilismy na ebay taki sliczny ale gosciu okazał sie oszustem i 2 dni po tym jak go zamowilismy to wycofał wszystkie licytacje i do teraz sie nie pojawił:( Całe szczescie ze wtedy za niego jeszcze nie zapłacilismy bo czekalismy na wypłate ufffff....szczescie bo byi bysmy tyle pieniazkow w plecy i policje na karku :( Ja juz bylam taka załamana ale weszłam z ciekawosci na allegro i znalazłam taki samiutki i na szczescie gosciu wysyła za granice :-) (jupi) takze na poczatku lutego odrazu go zamawiamy :)

mysia ja mam wózek Tako Jumper X grafitowy, też ciemny i nie obawiałabym się czarnego, A wygląda fajnie, no i cena bardo fajna.
samantaa kupiłam też fotelik do tego wózka. Nie wydaje mi się "zbyt leżący".Porównywałam z innymi i wszystkie były podobne. Ale pamiętam, że córeczce przez jakiś czas po narodzinach wkładaliśmy do fotelika poduszkę, bo jakoś się zapadała (ale była bardzo malutka) i teraz jak będzie potrzeba to też tak zrobię.

Olcia, slicznie :)
ja walczę cały czas z moim T żeby łóżeczko rozłożyć, ale ten uparciuch nie da się przekonać, powiedział że dopiero wtedy, jak się mała urodzi i będę w szpitalu :( no i mogę se wcześniej pomarzyć

My mamy wózek w kolorze szaro niebieskim, do tego niebieską torbę na spacery i zielony kocyk. A fotelik do samochodu jest zielony,. Nie zamierzam kupował pościeli do wózka, na początek pod głowę dam małej pieluszkę flanelową i przykryję kocykiem a potem przejdę na śpiworek (jak już będzie ruchliwa).
Wczoraj wygraliśmy aukcję na monitor oddechu, w sobotę ma nam go ktoś przywieźć. I oczywiście znowu wczoraj kupiłam kolejne ubranka- ale tak jak już wspominałam bardziej na okres letni. Kupiłam spodnie ogrodniczki materiałowe z bluzeczką z długim rękawem, takie śmieszne kwieciste szorty z bluzeczką na ramiączkach i spodenki dresikowe z polaru. Wszystko w Smyku- mają tam teraz fajne przeceny i ubranka nie wychodzą bardzo drogo.

reklama
U mnie też już wszystko rozłożone. Wczoraj jeszcze sprawdzaliśmy monitor oddechu jak działa. Wózek też czeka, my mamy kolor granatowy. Najbardziej podobają mi się wózki ciemne lub czerwone;-)
Olcia87, bardzo ładny pokoik;-)

Do góry