reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Kupiłam jedne na próbę te z rossmana rzeczywiście nie są mocno nawilżone ale pampersy te sensitive nie wiele się różnią :zawstydzona/y: miałam huggiesy te pure i te były super nawilzone i super się wyciągają tylko są z innego tworzywa takie targanego
rossmanowskie się super wyciągają - sprawdze wiec jeszcze przy małej czy dadzą rade bo tak poza tym mi pasują zwłaszcza to wyciąganie bo np dada, bambino i dzidziuś pod tym względem to porażka :-(

Wg mnie Pampersy Sensitive są zdecydowanie bardziej nawilżane. Aż poszłam sprawdzić, bo mam i jedne i drugie w domu.

Nie wiem czy ten wątek jest odpowiedni, ale najwyżej moderatorki zrobią porządek.

Co myślicie o zajęciach na basenie dla maluchów.
U nas jest taka możliwość Aquababy - O nas
I tak myślę, że byłoby to fajne rozwiązanie dla naszej małej i męża.

nie wiem czy wszędzie ale teraz woda znacznie częściej jest ozonowana a nie chlorowana - a skoro takie zajęcia urządzają to tu myślę ze na 90 % jest ozonowana wiec i bezpieczna dla maluszków

Tab ja właśnie tez sprawdzę jeszcze raz potem :)))- ale mimo wszystko te baby dream są za suche jednak i chyba do kupy będą kiepskie

moim faworytem będą chyba pure huggiesy

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy ten wątek jest odpowiedni, ale najwyżej moderatorki zrobią porządek.

Co myślicie o zajęciach na basenie dla maluchów.
U nas jest taka możliwość Aquababy - O nas
I tak myślę, że byłoby to fajne rozwiązanie dla naszej małej i męża.

Też mi ulotka o zajęciach dla maluchów wpadła w ręce.
W necie znalazłam opinie o basenie na Hallera z zeszłego roku:
niemowle na basenie - Toruń- Kącik Rodziców i Dzieci - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Do dziewczyn z UK, mam pytanko czy kupowalyscie laktator medeli?? Mysle nad tym zeby poprosic przyjaciolke ktora za dwa tygodnie przyjedzie do polski, zeby mi kupila bo widze na ebayu ze sa polowe tansze niz w polsce, mozecie mi polecic jakis sklep, strone sprzedajcego?? Bede wdzieczna za pomoc!

W Tesco też są chusteczki Pampers w promocji, chyba 6 paczek po 29 zł. Ja się zastanawiam czy kupić, mam już co prawda 2 paczki chusteczek (Huggies i Bambino) ale tego chyba bardzo dużo się używa więc i dużo potrzeba. Kupiłam też wczoraj w Tesco kolejne ubranka- tym razem body z krótkim rękawem w rozmairze 68. Wyszło 4 zł za sztukę:)

U nas też są zajęcia dla niemowlaków na basenie, chyba własnie do 3-4 miesiąca. Na pewno będziemy korzystać a dokładnie to mój M będzie chodził z małą bo z naszej dwójki to on jest bardziej wodolubny.

U nas w SR polecają laktatory medeli, te zwykłe, ręczne kosztuja 70 zł a ponoć też są dobre. Jak będę potrzebowała to chyba się na niego zdecyduje bo pewnie TT kosztuje podobnie co?

reklama
Do góry