reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

ja w poszukiwaniu naklejek znalazłam takiego producenta

NAKLEJKI ŚCIENNE i SZABLONY MALARSKIE - drzewa :: www.naklejkolandia.pl

- chyba skorzystam , bo widzę ,że są bardzo elastyczni (robią różne kolory i wielkośći i z tego co porównuję to ceny przystępne , a wg opinii z allegro -same pozytywy) - obym nie przesadziła:-) bo znając mój zakupoholizm poł domu chyba obkleję naklejkami...

a w temacie wózkowym - pochwalę się ,że własnie dostałam zaległy gratis do zakupionego wózka
o - takie coś - nawet w tym kolorze

http://www.abobo.pl/index.php?products=product&prod_id=170

ciesze się jak cholerka , bo jestem 100zł do przodu :-)...które i tak dziś wydałam na pierdoły....

śpiwór jest wielki i chyba nawet 2 letnie dziecko w niego wejdzie - do spacerówki lub na sanki - a póki co ma odczepiany doł i ściąganą górę ,żeby go troszkę pomniejszyć ....normalnie cieszę się jak dziecko:-D

reklama
dziewczyny czy któraś z was chce uzywac pieluszek wielorazowych?
bo ja się zastanawiam, ale im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie..
może któraś z was mi coś doradzi?

ja też za wielorazowe podziękuję wole jednorazówki zmieniać co chwilkę niż bawić sie w pranie o gotowanie tetrówek;)

reklama
potwierdzam!!! też nabyłam pare fajnych ciuszków na większe rozmiary.

PS. Sonia świetny avatar

Sonia rzeczywiscie avatar sliczny, poprzedni tez bardzo mi sie podobal! A gdzie wy macie tego mothercare??

Dziękuję dziewczynki, zrobiłam sobie sama sesję zdjęciową-brzuszkową i jestem zadowolona, mam pamiątkę i 200 zł w kieszeni, wolę mieć fajną sesję już jak maluszek będzie na świecie ;-)
wkleję na innym wątku moje zdjęcia z domowej sesji :-p

Do góry