reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

No ja chyba kupilam jakies kiepskie bo co chwile sie ktoras odkleja :/ ale tak jak mowie moze ja na takie trafilam...
Acha i przyszedl moj kocyk :) teraz zostala tylko torba do wozka i mysle ze do urodzin malej spokoj, pewnie jak juz sie urodzi to nagle sie okaze ze bedzie potrzebne to czy tamto

reklama
zwykle naklejki odklejają się,przerabiałam to kilka razy i podklejałam taśmą dwustronną.Niestety po podklejeniu odchodziły razem ze ścianą.Dlatego tym razem wybrałam rysunek na ścianie:)wklejałam wcześniej fotkę ale przypomnę:)

jeszcze cie pomeczę :-)

to są jakies płaskie naklejki czy wypukłe? czy trzeba jakiegos dodatkowego kleju? jak z trzymaniem sie na ścianie - i jaka jest wielkość najwiekszej w twoim zestawie? (wysokość)

będę wdzieczna za odp;-)

Są z pianki, wypukłe. Czasami to jedna wartwa pianki na drugą, np. głowy sa tak zrobione. Taki efekt 3D
Na ścianie trzymają się dobrze. Nie wiem, jak bedzie z odrywaniem, bo jeszcze nie sprawdzaliśmy :) Zresztą, w naszym mieszkaniu poprzedni właściciele połozyli farbę na gołą gładź bez unigruntu i przy następnym malowaniu (bo teraz sobie darowaliśmy z braku czasu) czeka nas skrobanie i poprawianie. Cóż, ludzie chcieli zaoszczędzić, a finał jest taki, że i bez naklejek farbą odłazi...
Żadnego kleju nie trzeba było, bo od spodu miały paski już z klejem.
Najwieksza jest żyrafa - ok 20cm wysokości.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry