reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Vikiigus mam identyczny wózek :)) Tylko nie mam tego przedłużeni daszka. Ale kolory i model taki samiutki:)) Wydaje mi się jednak, że torba u nas jest cała czerwona ale juz nie pamietam. Na razie wózek stoi u tesciów tam mają miejsce, u nas trochę by przeszkadzał, oczywiscie jak będzie juz w uzyciu to inaczej :)) Ale ja również jestem bardzo zadowolona. Mój mąż też, zwłaszcza pod względem skladania itd.
My dodatkowo mamy tez folie, moskitierę i tą podkładke do przewijania.

reklama
Doris- a tez masz takie szare wkładki w foteliku i spacerówce czy pod kolor? bo qrde ja nawaliłam i nie zwróciłam na to uwagi , a bardzo mi sie niepodoba...jutro zadzwonie do goscia co mi szykował- może da to się jakos odkręcić :)))

viikigus wózeczek naprawdę super się prezentuje, z pewnością będziesz zadowolona.

Dziewczyny dzięki za rady. Rano od razu wysmarowałam do tego sprzedawcy maila co myślę na ten temat, ale on mi nie odpisywał (a widziałam ze logował sie na allegro a więc miał dostęp do netu...). Ale już się wyjaśniło. Przed chwila dzwonił do niego mąż (sam pracuje w firmie która zajmuje się również sprzedażą na allegro i wie jakich argumentów używać...) i otóż powiem wam że koleś się wystraszył policji i wszelkich konsekwencji, bo powiedzieliśmy ze tego nie odpuścimy. Po długiej dyskusji stwierdził ze wyśle kołyskę:blink: Cieszę się strasznie, mam tylko obawy czy aby na pewno dotrzyma słowa, ale M. uwaza ze tak, bo tak się zląkł he he:-) Teraz tylko będę codziennie wypatrywać listonosza, mam tylko nadzieję ze od tych nerwów wcześniej nie urodzę:-D

super że się wyjaśniło - jeśli mogę coś doradzić to nie wystawiaj mu komentarza bo jak wystawisz mu pozytyw on się moze zrewanzować negatywem - a tak się rozejdzie po kościach ;-)

vikiigus - wózio super - nie doczytałam co to za model ??

jeśli chodzi o wózek - to na pewno nie będę prać - może faktycznie jakbym miała używany -
Tzn wózek kupiłam nowy tylko do tego gondolka i fotelik były uzywane i chodziło mi właśnie o pokrowiec fotelika i pokrowiec z gondolki
Wózka nie prałam bo spacerówki bedzie uzywac jak juz dzidiza bedzie starsza a jest nowa to nie bede prała natomiast pokrowce aię wcale nie zniszczyły nie było na nich gąbki - gabka z gondolki wyciągana - wiec wyprałam tylko pokrowiec
Zastanawiałam się tylko właśnie czy przy nowych prałyście
Wypełnienie pościeli wyprałam ale to było po corci wiec musowo było brać - doprało sie rewelacyjnie w pralce - nie wirowałam wiec sie nie zniszczyło choć kołderka lepiej wyglądała niz podusia bo poprzeszywana - ale podusie i tak nową kupiłam tą klin

ja dzis po zakupach w tesco - wkurzają mnie ,bo chyba ze wzgledu na oszczędności blokuja schody z podziemnego parkingu i muszę sie na nie wdrapywać (juz którys raz z kolei, więc nie ma mowy o awarii) - następnym razem to chyba na nich urodzę :-D, a wtedy będę domagać się odszkodowania w postaci dożywotnich gratisowych zakupów - fajnie pomarzyć:-)

kupiłam te promocyjne pampersy dwie paki, dokupiłam johnsona tę oliwkę w żelu i jeszcze taki 5-pak body - po przecenie za 20zł - wyszło 4 za szt prawie tyle co z uzywane - a ładne są - 3 we wzorki, jedne zielone i jedne czerwone - bardzo zywe kolory...najlepsze ,ze sa w takiej szeryfowej konwencji - a na moją teściową rodzinka mówi szeryf , więc badzie miała usmiech na twarzy jak zobaczy w nich wnusię :)))
ps.
Sorbek
- to jest tako warrior

Maya
- a kupujecie z platnością przy odbiorze?

znalazłam fajny sklep z proszkami,pieluszkami,chusteczkami i chemią Informacje o Użytkowniku bdsklep_cosmetic - Aukcje internetowe Allegro ,,,,,,,dla dziewczynz Białegostoku dodatkowe info,że można odebrać w sklepie,więc odpada przesyłka:))))

Nowych pokrowców nie piorę.Ochraniaczy w łóżeczku też nie.Zdoświadczenia własnego mogę podpowiedzieć,że dla wygody spalam pierwsze kilka miesięcy z dzidzią,karmiłam przez sen i dzięki temu byłam mega wyspana więc lóżeczko stało sobie piękne i nie ruszane:)))))))Jaś to wogule nawet w dzień spał w moim lóżku,otulony barykadę z kołder,tak wolał....

reklama
ja nie kupuje narazie nic na ściane bo malutka bedzie z nami w sypialni miała łóżeczko
ale fajowe są

Do góry