reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

wózek dotarł - synuś pomógł go złożyć, bo jakoś nie chciało nam sie czekać aż mąż wróci z pracy....oczywiście trochę przeforsowałam ..ale już mineło...

ale jestem zadowolona - wszystko wg umowy...nawet kurier ok, bo wstawił mi pakunek aż do salonu :happy2:...
no oprócz obiecanego gratisu- ale pan przeprosił, że zapomniał i obiecał, że od ręki dosyła...no mam nadzieję :tak:

goyap- tak jak pisałam - podnóżek jest - koła dali chrom z czarnym wnętrzem - nawet fajnie wygląda , bo pasuje do tych wszystkich plastików na ramie - oczywiście zwrotny , że hej - dosłownie jedną reka sie prowadzi ,a jak w miejscu nawraca ;-)wykończenie ok , wpinanie gondoli itp - bardzo zręczne - i najważniejsze, że na 4 zaczepy, ale wszystko się 2 przyciskami zmienia , większość elementów zapinana na zameczki lub rzepy, więc z upraniem nie będzie problemu, wszelkie dodatki - 2 moskitiery, folia, parasol i torba ,a w niej nawet taka mini podkładka-przewijak - no i dodatkowo mam te budkę przedłużaną folią - bardzo dobry patent na mrozy...choć dzisiaj u nas juz w plusie i to na 5 :-)
tak to wygląda - można całkowicie domknąć budkę, ale dzięki foli -widać dziecko
DSC00792.jpgDSC00789.jpgDSC00790.jpg

jedyna rzecz, co mi się nie do końca podoba to wkładki do fotelika i spacerówki , bo w takim szarym kolorze , ale za to materiałowe (jakby frotka) , więc chyba nie będzie problemu z poceniem się dziecka

a tu gorące foty

wozek.jpg

reklama
Maya - jak piszą dziewczyny - zgłosić allegro zawsze możesz - ale tak naprawdę wszystko zależy od woli sprzedającego...ja bym jednak kasy w takiej sytuacji nie wpłacała , bo może nie stracisz kasy - ale na pewno zamrozisz - niby jest ta opcja bezpieczeństwa zakupów , ale tak naprawdę trzeba sprawę zglosić na policję i dopiero jak zostanie wszczęte dochodzenie (i oczywiście zakończone) allegro oddaje kasę , ale w przypadku rzeczy używanych jest to chyba połowa wartości ...choć nie wiem co w przypadku , jak towaru w ogóle nie dostaniesz...ale trwa miesiącami - i jak cię policja oleje, to nie masz co liczyć na zwrot kasy..przerabiałam...

spróbuj jakoś gościowi wyperswadować - wg podpowiedzi dziewczyn - nic więcej nie stracisz- ale kasy nie wpłacaj - może lepiej zdecyduj się na przesyłkę za pobraniem jakby się ewentualnie zdecydował sprzedać...

Ostatnia edycja:
Super Vikiigus ze jeste zadowolona.Realne fotki wygladaja duzo lepiej niz katalogowe.
Mam nadzieje ze ja rowniez bede jak tylko dojdzie moja przesylka.
Co do tej szarej wkladki tez nie za bardzo mi przypadla do gustu dlatego zamowilam czarna- na zdjeciu przy czarnym wozku wygladala duzo lepiej niz ta szara.
Tym bardziej ze mysle o pistacjowych dodatkach aby go troche rozjasnic.

Ale przedewszystkim aby wozeczki dobrze sluzyly naszym krolewna.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc i przepraszam ze tak czesto zawracalam Ci glowe.

Maya takie transakcje są ważne, ludzie wygrywali sprawy w sądzie kupując samochody za złotówkę, bo sprzedawca się pomylił :) Może spróbuj postraszyć zgłoszeniem sprawy na policję?.. Dodatkowo jeśli koleś mieszka daleko od Ciebie musiałby jeździć na sprawy sądowe do miejsca w którym Ty to zgłosiłaś, więc niech się zastanowi czy mu się opłaca ;)

Super Vikiigus ze jeste zadowolona.Realne fotki wygladaja duzo lepiej niz katalogowe.
Mam nadzieje ze ja rowniez bede jak tylko dojdzie moja przesylka.
Co do tej szarej wkladki tez nie za bardzo mi przypadla do gustu dlatego zamowilam czarna- na zdjeciu przy czarnym wozku wygladala duzo lepiej niz ta szara.
Tym bardziej ze mysle o pistacjowych dodatkach aby go troche rozjasnic.

Ale przedewszystkim aby wozeczki dobrze sluzyly naszym krolewna.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc i przepraszam ze tak czesto zawracalam Ci glowe.

nie ma sprawy - polecam się na przyszłość...tylko szkoda, że nie pomyślałam o tej wkładce- na tyle rzeczy uwagę zwróciłam , a na wkładkę nie ...cholerka...w sumie to chyba jak ogladałam ten na żywo to tam była inna i pewnie dlatego nie przyszło mi do głowy ...:-(

ale nie ma rzeczy idealnych...:-)

a Ty w sumie też zdecydowałaś się na ten daszek?

viikigus wózeczek naprawdę super się prezentuje, z pewnością będziesz zadowolona.

Dziewczyny dzięki za rady. Rano od razu wysmarowałam do tego sprzedawcy maila co myślę na ten temat, ale on mi nie odpisywał (a widziałam ze logował sie na allegro a więc miał dostęp do netu...). Ale już się wyjaśniło. Przed chwila dzwonił do niego mąż (sam pracuje w firmie która zajmuje się również sprzedażą na allegro i wie jakich argumentów używać...) i otóż powiem wam że koleś się wystraszył policji i wszelkich konsekwencji, bo powiedzieliśmy ze tego nie odpuścimy. Po długiej dyskusji stwierdził ze wyśle kołyskę:blink: Cieszę się strasznie, mam tylko obawy czy aby na pewno dotrzyma słowa, ale M. uwaza ze tak, bo tak się zląkł he he:-) Teraz tylko będę codziennie wypatrywać listonosza, mam tylko nadzieję ze od tych nerwów wcześniej nie urodzę:-D

reklama
viikigus wózeczek naprawdę super się prezentuje, z pewnością będziesz zadowolona.

Dziewczyny dzięki za rady. Rano od razu wysmarowałam do tego sprzedawcy maila co myślę na ten temat, ale on mi nie odpisywał (a widziałam ze logował sie na allegro a więc miał dostęp do netu...). Ale już się wyjaśniło. Przed chwila dzwonił do niego mąż (sam pracuje w firmie która zajmuje się również sprzedażą na allegro i wie jakich argumentów używać...) i otóż powiem wam że koleś się wystraszył policji i wszelkich konsekwencji, bo powiedzieliśmy ze tego nie odpuścimy. Po długiej dyskusji stwierdził ze wyśle kołyskę:blink: Cieszę się strasznie, mam tylko obawy czy aby na pewno dotrzyma słowa, ale M. uwaza ze tak, bo tak się zląkł he he:-) Teraz tylko będę codziennie wypatrywać listonosza, mam tylko nadzieję ze od tych nerwów wcześniej nie urodzę:-D
Też bym nie odpuściła.

Do góry