reklama
ligotka
Fanka BB :)
vikigus wrzuc zdjecia!
A ja mam kupe roboty, bo jak wczoraj przywiezlismy od znajomych kilka rzeczy to caly pokoj malej zagracilam, wiec musze znow przeorganizowac moje szafy, nie wspomne o praniu bo jest tego coraz wiecej.... a codziennie piore i piore
A ja mam kupe roboty, bo jak wczoraj przywiezlismy od znajomych kilka rzeczy to caly pokoj malej zagracilam, wiec musze znow przeorganizowac moje szafy, nie wspomne o praniu bo jest tego coraz wiecej.... a codziennie piore i piore
Dołączę się w kwestii foteli do karmienia- ja najpeirw chciałam fotel bujany ale stwierdziliśmy z M, że może być nie praktyczny bo ciężko mi będzie wstać z niego samej z dzieckiem na rękach. Ostatecznie więc kupiliśmy taki zwykły w Ikei- bardzo wygodny i kolorowy, zawsze może potem zostać dla małej w pokoju do siedzenia teraz zastanawiamy sie gdzie go postawic bo w sypialni raczej nie mamy miejsca wiec zostaje salon...Kupiam tez ostatnio kosmetyki dla malej ale o tym w odpowiednim watku.
A ja się przed chwilka mocno zdenerwowałam. Wygralam wczoraj aukcje ze śliczną kolyska. Udało mi się wylicytować za bardzo niską cenę. Szczerze to z góry nie liczylam że sie uda wygrać, bo zazwyczaj te kołyski sa duzo drozsze, ale stwierdzilam ze sproboje...Koszt przekroczyl cene minimalna a dzisiaj koleś (sprzedawała osoba prywatna, bo to używana kołyska) mi pisze ze on liczył ze dostanie za kołyskę o 100 zl więcej i jak to rozwiążemy bo on mi tego nie wyśle...a przecież zgodnie z regulaminem allegro mam prawo do tak wygranego przedmiotu! Nie wiem teraz co robić...
maran-atha
Maya25 to prawnie zawarta umowa wiec napisz do allegro albo zadzwoń i zapytaj co dalej z tym zrobić...
ligotka
maya napisz do alegro jak przekroczylas cene minimalna to koles ma pecha, ale z doswiadczenia wiem ze allegro odpisze Ci ze masz porozumiec sie ze sprzedajacym i na tym sie skonczy :/ pozostaje negatyw...
goyap
Zaangażowana w BB
w temacie wózka- właśnie zadzwonił kurier - bedzie za jakieś 2 godzinki:-) teraz mogę rodzić , bo brakowało nam fotelika
Ciesze sie ze w koncu otrzymasz swoja "bryke" czekam z niecierpliwoscia na informacje czy wszystko jest zgodne z Twoim zamowieniem. I ogolne wrazenie.
Ps. Ja otrzymalam e-maila ze moja bedzie w przyszlym tygodniu.
wiem że właśnie mogę to zgłosić do allegro, tylko z doświadczenia wiem jak to się strasznie ciągnie...Zastanawiam się bo jeszcze nie zdążyłam zapłacić temu sprzedawcy i nie wiem co teraz robić, bo boje się że w ten sposób płacąc zamrożę pieniądze na bardzo długi czas... Z drugiej strony nie chce tak łatwo rezygnować, bo tak naprawdę trafiła mi się niesamowita okazja ( kopiłam o polowe taniej) i dlaczego mam takiemu łosiowi ustępować...
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
A ja się przed chwilka mocno zdenerwowałam. Wygralam wczoraj aukcje ze śliczną kolyska. Udało mi się wylicytować za bardzo niską cenę. Szczerze to z góry nie liczylam że sie uda wygrać, bo zazwyczaj te kołyski sa duzo drozsze, ale stwierdzilam ze sproboje...Koszt przekroczyl cene minimalna a dzisiaj koleś (sprzedawała osoba prywatna, bo to używana kołyska) mi pisze ze on liczył ze dostanie za kołyskę o 100 zl więcej i jak to rozwiążemy bo on mi tego nie wyśle...a przecież zgodnie z regulaminem allegro mam prawo do tak wygranego przedmiotu! Nie wiem teraz co robić...
Przede wszystkim mu napisz ze mógł cenę minimalną ustalic wyzszą - po drugie ze transakcja jest ważna wiec nie ma bata - ze napiszesz do allegro i jak nie zdecyduje sie sprzeadc to negatyw i tyle( napisz mu ze mu wystawisz negatywa moze pomoze ) napuisz mu narazie ze przykro ci ze liczył na wiecej ale to nie twój problem i tyle - zachowaj sobie korespondencję
Ostatnia edycja:
Podziel się: