reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
vikigus wrzuc zdjecia!
A ja mam kupe roboty, bo jak wczoraj przywiezlismy od znajomych kilka rzeczy to caly pokoj malej zagracilam, wiec musze znow przeorganizowac moje szafy, nie wspomne o praniu bo jest tego coraz wiecej.... a codziennie piore i piore

Dołączę się w kwestii foteli do karmienia- ja najpeirw chciałam fotel bujany ale stwierdziliśmy z M, że może być nie praktyczny bo ciężko mi będzie wstać z niego samej z dzieckiem na rękach. Ostatecznie więc kupiliśmy taki zwykły w Ikei- bardzo wygodny i kolorowy, zawsze może potem zostać dla małej w pokoju do siedzenia:) teraz zastanawiamy sie gdzie go postawic bo w sypialni raczej nie mamy miejsca wiec zostaje salon...Kupiam tez ostatnio kosmetyki dla malej ale o tym w odpowiednim watku.

A ja się przed chwilka mocno zdenerwowałam. Wygralam wczoraj aukcje ze śliczną kolyska. Udało mi się wylicytować za bardzo niską cenę. Szczerze to z góry nie liczylam że sie uda wygrać, bo zazwyczaj te kołyski sa duzo drozsze, ale stwierdzilam ze sproboje...Koszt przekroczyl cene minimalna a dzisiaj koleś (sprzedawała osoba prywatna, bo to używana kołyska) mi pisze ze on liczył ze dostanie za kołyskę o 100 zl więcej i jak to rozwiążemy bo on mi tego nie wyśle...:wściekła/y:a przecież zgodnie z regulaminem allegro mam prawo do tak wygranego przedmiotu! Nie wiem teraz co robić...

maya napisz do alegro jak przekroczylas cene minimalna to koles ma pecha, ale z doswiadczenia wiem ze allegro odpisze Ci ze masz porozumiec sie ze sprzedajacym i na tym sie skonczy :/ pozostaje negatyw...

w temacie wózka- właśnie zadzwonił kurier - bedzie za jakieś 2 godzinki:-) teraz mogę rodzić , bo brakowało nam fotelika :-D

Ciesze sie ze w koncu otrzymasz swoja "bryke" czekam z niecierpliwoscia na informacje czy wszystko jest zgodne z Twoim zamowieniem. I ogolne wrazenie.

Ps. Ja otrzymalam e-maila ze moja bedzie w przyszlym tygodniu.

wiem że właśnie mogę to zgłosić do allegro, tylko z doświadczenia wiem jak to się strasznie ciągnie...Zastanawiam się bo jeszcze nie zdążyłam zapłacić temu sprzedawcy i nie wiem co teraz robić, bo boje się że w ten sposób płacąc zamrożę pieniądze na bardzo długi czas... Z drugiej strony nie chce tak łatwo rezygnować, bo tak naprawdę trafiła mi się niesamowita okazja ( kopiłam o polowe taniej) i dlaczego mam takiemu łosiowi ustępować...:wściekła/y:

reklama
A ja się przed chwilka mocno zdenerwowałam. Wygralam wczoraj aukcje ze śliczną kolyska. Udało mi się wylicytować za bardzo niską cenę. Szczerze to z góry nie liczylam że sie uda wygrać, bo zazwyczaj te kołyski sa duzo drozsze, ale stwierdzilam ze sproboje...Koszt przekroczyl cene minimalna a dzisiaj koleś (sprzedawała osoba prywatna, bo to używana kołyska) mi pisze ze on liczył ze dostanie za kołyskę o 100 zl więcej i jak to rozwiążemy bo on mi tego nie wyśle...:wściekła/y:a przecież zgodnie z regulaminem allegro mam prawo do tak wygranego przedmiotu! Nie wiem teraz co robić...

Przede wszystkim mu napisz ze mógł cenę minimalną ustalic wyzszą - po drugie ze transakcja jest ważna wiec nie ma bata - ze napiszesz do allegro i jak nie zdecyduje sie sprzeadc to negatyw i tyle( napisz mu ze mu wystawisz negatywa moze pomoze ) napuisz mu narazie ze przykro ci ze liczył na wiecej ale to nie twój problem i tyle - zachowaj sobie korespondencję

Ostatnia edycja:
Do góry