reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

ligotka mi sie podoba ten pierwszy bardziej ale faktycznie moze byc za duzy. Moze poszukaj jakiegos malego na poczatek a ewentualnie na przyszla zime zainwestuj w cos wiekszego. Ja tak robie:tak:

sunshine eleganckie to krzeselko. A co tam z boku za pompka zwisa??

reklama
ligotka mi sie podoba ten pierwszy bardziej ale faktycznie moze byc za duzy. Moze poszukaj jakiegos malego na poczatek a ewentualnie na przyszla zime zainwestuj w cos wiekszego. Ja tak robie:tak:

sunshine eleganckie to krzeselko. A co tam z boku za pompka zwisa??

Ta pompka regulujesz nachylenie krzeselka :-) jeszcze nie mam tego fotelika, ale wole ten bo ladniej wyglada i ma naprawde dobre opinie, slyszalam ze te co maja oparcia na rece nie sa dobre.

w koncu po dlugich bataliach zamowilismy wozek TAKO WARRIOR kolor CK10 czarny stelaz ( dokladnie jak na zdjeciu )

Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe...

Dodakowo chcielismy jedynie taki plastikowy podnozek jaki wystepuje przy tym modelu

WARRIOR Jeans 03_TAKO - AUKCJA PROD.- raty (1387121598) - Aukcje internetowe Allegro

oraz kola ktore sa przy tako camaro( chodzi mi o rodzaj sprych )

i w zwiazku z ty mam pytanie do osob ktore widzialy/maja warriora

-Babka z ktora rozmawialam powiedziala ze jest to w standardzie, czy to prawda ???

tez sie wlasnie zastanawiam na krzeslem/fotelem i taki mi sie bardzo spodobalo, pozniej mozna je uzyc w pokoju rodzinnm czy wypoczynkomwym tylko sie zastanaiwam czy bedzie wygodne

Załączniki

• krzeslo.jpg
    krzeslo.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 24
Anja na moje to on troche wyglada niewygdonie- choc moge sie mylic i zdecie jest dziwnie zrobione. Ale ladny jest. Wydaje mi sie ,ze raczej malyjest wybor foteli do karmienia, ja w uk znalazlam tylko krzeslo co polis wkleila i to moje kensington brestfeeding chair. Do najpieknieszych tez nie naleza :-D Ja chce miec u sibie w sypialni ten fotel a potem w pokoju dla dziecka

Ostatnia edycja:
Mnie to sie marzy taki wielki klasyczny fotel, ale nie znalazlam zdjecia ktory kiedys chcialam kupic, niestety jak wspomnialam maz nie widzial potrzeby :(
Przywiozlam dzis od znajomej lezaczko - hustawke, karuzele, i dwie reklamowki ciuszkow ;)

reklama
w koncu po dlugich bataliach zamowilismy wozek TAKO WARRIOR kolor CK10 czarny stelaz ( dokladnie jak na zdjeciu )

Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe...

Dodakowo chcielismy jedynie taki plastikowy podnozek jaki wystepuje przy tym modelu

WARRIOR Jeans 03_TAKO - AUKCJA PROD.- raty (1387121598) - Aukcje internetowe Allegro

oraz kola ktore sa przy tako camaro( chodzi mi o rodzaj sprych )

i w zwiazku z ty mam pytanie do osob ktore widzialy/maja warriora

-Babka z ktora rozmawialam powiedziala ze jest to w standardzie, czy to prawda ???

tak , te nowe już tak wychodzą - co prawda w sklepach są jeszcze poprzednie wersje - ale gdzieś tak od października/listopada wychodzą już te nowe - więc jak kupujesz od producenta - dostajesz już w nowej wersji - ja dodatkowo zamówiłam jeszcze ten przedłużany daszek (ciekawe jak to będzie wyglądać, bo na żywo nie widziałam ) - w sumie na dniach powinien przyjść, bo to już 3 tygodnie mijają , a gość mi obiecał , że na początku roku powinnam dostać - ale jak na razie nic nie słychać w temacie ...za dużo wolnego chyba było:)

sunshine - śliczne mebelki:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry