ligotka
Fanka BB :)
jsorbek wspolczuje tej sytuacji z mezem, moj niedawno tez mogl zostac zwolniony, wiem ile kosztowalo to nas stresu - w sumie glownie jego wynagrodzenie nas utrzymuje, na szczescie prace zachowal, nei wiadomo czy nie na dlugo bo w czerwcu maja im zamknac placowke i czesc ludzi zwolnic, ale teraz poczekamy do urodzenia malej i bedzie szukal czegos nowego. Wiem ze jak czekalismy na decyzje to nie kupowalam nic dla malej i to bylo strasznie denerwujace. Za mame dziekuje, rzeczywiscie nie wiem co bym bez nie zrobila...
neta u nas bratanek uzywal oilatum i zawsze mial wspaniala skore, nigdy nie trzeba bylo jej dodatkowo nawilzac, dlatego moja mama kupila ja mi, ale slyszalam rozne opinie, nawet takie ze nie powinnam stosowac ich jak dziecko nie ma alergi, no coz w sumie dostalam je wiec bede uzywac, a jak bedzie zobaczymy...
a oilan tez mam
neta u nas bratanek uzywal oilatum i zawsze mial wspaniala skore, nigdy nie trzeba bylo jej dodatkowo nawilzac, dlatego moja mama kupila ja mi, ale slyszalam rozne opinie, nawet takie ze nie powinnam stosowac ich jak dziecko nie ma alergi, no coz w sumie dostalam je wiec bede uzywac, a jak bedzie zobaczymy...
a oilan tez mam