reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

niestety laktator AVENT - LAKTATOR RĘCZNY ISIS SCF300 +SUPER GRATIS (1387120224) - Aukcje internetowe Allegro jest do d....y.
Krzysia karmiłam ponad 1,5 roku i szybciej (w razie zostawienia dziecka) odciągalam ręcznie.Pozatym jak ok 6 m.ż wprowadziłam powoli inne posiłki to zostawiałam zupke i soczek jak wychodzilam.Przy Jasiu poraz kolejny go kupilam(zachwalali,że ulepszony)NIEPRAWDA,NIE POLECAM,BUBEL.Na pół roku piersi zbędny wydatek.
Sterylizator i pogrzewacz też miałam avent,i sprzedałam bo staly nie używane,szybciej wyparzałam wrzątkiem z czajnika.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja zaszalalam i kupilam na sklepowej wyprzedarzy sterylizator do butelek do mikrofali (chociaz nie zamierzalam kupowac ale okazja taka byla ze sie nie powstrzymalam) i taki fajny przybornik na lozeczko.Nie mam przewijaka wiec to sie przyda bo zawsze troszke poreczniej jak wszystko w jednym miejscu.

http://www.walmart.com/ip/Munchkin-Steam-Guard-Microwave-Sterilizer/7977228

http://www.walmart.com/ip/Munchkin-Diaper-Change-Organizer/8130775
cover.gif

Ostatnia edycja:
wlasnie wiem:)mieliśmy dla Jasia model 2007 a ten jeszcze ulepszony:)jestem mega zadowolona:)))
jaki kolorek wybraliscie?też przez net?

kolor mamy taki jak zamieściłaś na zdjęciu, najbardziej nam się spodobał
kupowaliśmy oczywiście przez internet, wyszło nam taniej niż w sklepie więc decyzja była oczywista :-)

crazy mama super ten organizer. My na gwiazdkę dostaliśmy dla dziecka taki do samochodu na powieszenie z tyłu siedzenia w aucie. Jest kolorowy Disneya i ma 4 srednie kieszonki i dwie malutkie i tak sobie myśle żeby na poczatku go uzyć właśnie na łożeczko tymbradziej, że jest mozliwość zawieszenia. W sumie wygląda podobnie jak te z materiału. Jak się nie sprawdzi to kupie taki z materiału, ale taki jak kupiła crazy mama jest super a u nas nie widziałam takich.

My z Chrisem dostalismy po swietach od Ch brata wozek Quinny buzz jak ewelinka tylko ze jest z fotelikiem maxi cosi. Takze jeden wozek bedzie tu a drugi w londynie. Mi sie nie wydaje ze dalibysmy sobie rade z jednym ale moj Ch sie uparl ze potrzebujemy dwa wozki :-D Wozek oczywiscie uzywany jakies 2 lata ma . Jeszcze troszke rzeczy nam brakuje ale jakos nie chce mi sie kupowac a malo czasu zostalo ....

ja chyba się zdecyduję na wózek Tako Jumper X, oglądałam też na allegro Tako Touran ale na stronie firmowej Tako w ogóle nie ma takiego modelu, więc nie wiem czy to przypadkiem podróba jakaś nie będzie ten touran.

Ostatnia edycja:
reklama
Delfin ona ja mam wlasnie cos takiego, tu to sie nazywa moses basket :-) super jest i mozna go przenosci wszedzie

Załączniki

• mamas and papas moses basket.jpg
    mamas and papas moses basket.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Do góry