reklama
ligotka
Fanka BB :)
polis, Ewuska pokoiki sliczne! Ja do malej szukam jeszcze jakiegos ladnego dywanu
Etienne wzorowo wszystko gotowe!!
Etienne wzorowo wszystko gotowe!!
rachell
Fajne pokoiki :-)
U nas brakuje firanki i zasłonek - już kupione, ale wieszać chcę w styczniu, pościel ma przyjść jutro (właśnie miła pani ze sklepu do mnie zadzwoniła, że jutro będzie u mnie kurier), brakuje jedynie jakiś ozdób na ścianę, tzn. jakieś obrazki już dawno kupiłam, ale jeszcze nie wiem czy je wykorzystam.
U nas brakuje firanki i zasłonek - już kupione, ale wieszać chcę w styczniu, pościel ma przyjść jutro (właśnie miła pani ze sklepu do mnie zadzwoniła, że jutro będzie u mnie kurier), brakuje jedynie jakiś ozdób na ścianę, tzn. jakieś obrazki już dawno kupiłam, ale jeszcze nie wiem czy je wykorzystam.
margoz też wcześniej myślałam żeby łóżeczko złożył mąż jak ja już będę w szpitalu, ale jak przyszło to nie mogłam się powstrzymać i już w sobotę złożył, jak się okazało bardzo dobrze ponieważ nowe meble mają swój specyficzny zapach i kilka dni minie zanim ten zapach zniknie (jeszcze dzisiaj czuć) a nie chciałabym kłaść dziecka do łóżeczka które "pachnie" farbą czy po prostu nowością, tak samo jak złożyliśmy komodę, to zostawiłam ją na kilka dni z otwartymi szufladami zanim włożyłam tam ubranka, żeby nie przeszły tym "zapachem"
ligotka
no u mnie łóżeczko tak "pachniało przez ponad miesiac" :/
GosiaLew
Polis śliczne te Twoje łóżeczko
Ewuśka pokoik fajny, te malunki na ścianie boskie.
Neta a te z linku chcesz takie czy chciałaś? Bardzo ładne.
U mnie też czuć jeszcze meblami, bo nawet zapach z komody jeszcze się trzyma, a teraz łóżeczka. Materaca na razie z worka nie wyciągałam, nie chcę żeby się kurzył. A pościel jak kupię w styczniu to też wypiorę, ale nie będę rozkładała żeby się nie kurzyła.
Jakieś tylko obrazki na ścianę muszę znaleźć bo tak łyso troszkę jest. A ponieważ chyba włącza mi się mania na Kubusia Puchatka to pewnie coś z tego motywu będzie :-)
Ewuśka pokoik fajny, te malunki na ścianie boskie.
Neta a te z linku chcesz takie czy chciałaś? Bardzo ładne.
U mnie też czuć jeszcze meblami, bo nawet zapach z komody jeszcze się trzyma, a teraz łóżeczka. Materaca na razie z worka nie wyciągałam, nie chcę żeby się kurzył. A pościel jak kupię w styczniu to też wypiorę, ale nie będę rozkładała żeby się nie kurzyła.
Jakieś tylko obrazki na ścianę muszę znaleźć bo tak łyso troszkę jest. A ponieważ chyba włącza mi się mania na Kubusia Puchatka to pewnie coś z tego motywu będzie :-)
Dziewczyny, myślałyście już o pieluszkach/pampersach? Jakie będziecie kupować i ile?
Ja na razie mam 2 opakowania- 30 sztuk haggis dla dzieci o wadze 2-5 kg i 60 sztuk pampersów dla dzieciaczków 3-6 kg... I nie wiem czy kupować więcej. Może poczekać i zobaczyć które mnie i dzidzi bardziej przypasują? Te 2 opakowania powinny chyba wystarczyć na kilka dni...
Ja na razie mam 2 opakowania- 30 sztuk haggis dla dzieci o wadze 2-5 kg i 60 sztuk pampersów dla dzieciaczków 3-6 kg... I nie wiem czy kupować więcej. Może poczekać i zobaczyć które mnie i dzidzi bardziej przypasują? Te 2 opakowania powinny chyba wystarczyć na kilka dni...
dzięki
my ustaliliśmy że kupi mąż jak malutka się urodzibędziemy znali wagę.W trakcie pobytu w szpitalu klinika zapewnia.Kiedyś(jak Krzyś byl mały) wolałam pampers,przy Jasiu już ich nie polecała,często mi przeciekaly,były malo chłonne i używaliśmy huggisy.Dziewczyny, myślałyście już o pieluszkach/pampersach? Jakie będziecie kupować i ile?
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Dziewczyny, myślałyście już o pieluszkach/pampersach? Jakie będziecie kupować i ile?
Suseł ja kupiłam pampersy 2-5 kg narazie małą paczkę 43 sztuki bo nie wiem jaka się dzidzia urodzi potem albo dokupie 1 jeszcze albo już 2 3-6 kg - z poprzedniego razu wiem ze dziecko bardzo szybko rośnie i na zapas nie ma co kupować - dopiero 4 uzywa się bardzo długo i ten rozmiar smiało można kupować ale to jeszcze kupa czasu
Podziel się: