reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Moja lista zakupów jest jeszcze długa, ale mam to pod kontrolą, bo sobie wszystko zaplanowałam. Z większych rzeczy to została mi tylko wanienka do kupienia.
Pakowanie też zostawiam na połowę stycznia, myślę, że miesiąc przed starczy w zupełności u mnie.

reklama
IMG_0001.jpgIMG_0002 (2).jpg ja tez juz lozeczko zlozylam, tylko jeszcze posciel ale na to jeszcze czas, narazie czeka w lozeczku..............

Ewuśka widzę, że zamawiałaś u tego sprzedawcy co ja chce też pozamawiać w styczniu. Daj znać jak dojdzie przesyłka czy warto.

Dziewczyny swetne zakupy!
Ewuska zaszalas :D
neta widze ze nasze bobasy beda mialy wiele wspolnych rzeczy ;)
ewelinka i Gosia super łóżeczka, moje rozlozone chyba juz z dwa miesiace stoi, ale posciel spakowana zeby sie nie kurzyla :D
Czekamy na wiecej zdjec pokoikow, ciuszkow itd...

Widze szal zakupow:)
Ja wybralam sie dzisiaj do sklepow i znalazlam nareszcie 2 lozeczka ktore chce tylko mojego mezusia musze zaciagnac i kupic;) Fotke wkleje jak bedzie juz kupione i zlozone

U nas łóżeczko tez juz zlozone i czeka na rezydentke

Tak wyglada na pustoDSCN4781.jpg

A tu proba z poscielaDSCN4782.jpg

Generalnie mam juz wszystko oprocz wanienki i *******ek. Zaczelam prac ciuszki bo czesc juz dotarla i boje sie ze bedzie za duzo i mala wszystkiego nie zdarzy ubrac ale to wina babci i ciotki bo zaszalaly a ja teraz nie mam gdzie upychac.
No nic przyda sie przy nastepnym bobasku

u mnie łóżeczko już złożone, ciuszki poprane i poprasowane, torba do szpitala spakowana, a do kupienia została tylko pościel i kilka kosmetyków, a o porodzie boję się nawet myśleć

reklama
Gosiu- dam znać jak tylko przyjdą,pewnie już po Świętach.

wklejam pokoik Zuzi.Jak dojdzie pościel i baldachim to przestawimy pewnie pod ścianę z Hello Kitty:)
Ścianę malowała nam Pani,ale zabawy było:)

Do góry