reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ewitko lozeczko to Bonito Bebe Murcia Cot Bed - Walnut
Ten caly bok ze szczebelkami to jest jeden element i mozna go wyjac.Zaglowki skraca sie o polowel i zostaje z tego lozko dla juniora-strasznie to wygodne bo nie trzeba bedzie za 3 lata kupowac nowego lozka jak juz maluszek z lozeczka wyrosnie.
Wyglada to mniej wiecej tak
41MTVdFxlgL._SX315_SY375_.jpg31PMWMcZcJL._SX315_SY375_.jpg

P.S. Ja tez uwielbiam ciemne meble

Ostatnia edycja:
reklama
ja na razie mam 1 paczkę newbornów i 2 paczki dwójek, myślę że na razie wystarczy
a co do przemywania pępuszka to ja tradycyjnie kupiłam spirytus salicylowy i gaziki do tego (babka w aptece powiedziała że patyczkami lepiej nie, ale nie mam pojęcia dlaczego)
Dlatego, że patyczkiem łatwiej dotrzesz do pępka.
Są też takie gaziki nasączone już spirytusem, ale z nimi manewrowanie już nie jest takie proste.

Clauditka,
śliczna ta mata, taka pomysłowa:tak:, ja jednak muszę robić wszystkie zakupy x 2 więc cena nie dla mnie:-(
Weszłam na stronkę tego sprzedawcy i ma takie fajne zabawki, karuzele...wow!
Będę musiała (jak coś mi się spodoba dla bobasów) podsyłać linki chrzestnym:-D:-D
Miłego dnia dla wszystkich mamuś i buziaki:-);-)

reklama
Do góry