reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
W końcu zamówiłam pościel POŚCIEL CEBA 3-elementowa nowe wzory (1377430803) - Aukcje internetowe Allegro kolekcja Misie z kratką beżowa. Widziałam ją na żywo, ale nie mieli zapakowanej, tylko taką wyłożoną na pokaz do łóżeczka, a ja się uparłam na nówkę, którą i tak wypiorę, ale co tam. Można mieć swoje widzimiscie ;-) Tym bardziej, że zamówiłam ze strony producenta i nie płacę za przesyłkę.
To zostały do kupienia kosmetyki i pampersy. Uff.

dziewczyny super zakupy, wszystkie rzeczy dla maluszkow sa takie sliczne i slodkie, jak tez sie strasznie ciesze z moich zakupow i caly czas zagladam do tych rzeczy i sama do siebie sie usmiecham :)

ewelinka ja tez wlasnie wrocilam z pokoju malej, wszystko ukladam, przekladam hehe juz sie doczekac nie umiem, zaraz wezme sie za liste rzeczy potrzebnych do szpitala, bo jakos te sny o porodze mnie ostatnio przerazaja ;)

Fajne te wasze zakupy, ja jeszcze nic nie kupiłam, ciągle mam obawy.

U mnie temat szykowania torby bardzo odległy, nawet nie mam jeszcze skompletowanych zakupów (np podkłady, pampersy itp). Byłam u gina, mówił, że szyjka elegancko zamknięta, więc co się mam stresować. Znając życie, to spakuję się dzień przed pójściem do szpitala, bo ja to raczej nie z tych co rodzą przed terminem :-D Dla dziecka też kompletnie w domu nic nie przygotowane, może w nowym roku, jak już będę znała termin CC, to się za to zabiorę.

Neta ciuszki super i reszta zakupów

To ja isę pochwalę złożonym łóżeczkiem, co prawda jeszcze bez pościeli, ale w grudniu już nic nie zamawiam.

Neta sliczne ciuszki,Gosia śliczne łóżeczko też je miałam kupić ale w końcu kupiliśmy inne;) Co do pakowania torby do szpitala to jestem zupełnie ciemna co trzeba zabrać więc na razie się za to nie zabieram:zawstydzona/y: A co do zakupów dla maluszka to zostało mi kupić butelki no i drobne kosmetyki a tak już wsio;)

reklama
Do góry