reklama
a ja się muszę pochwalić, że wczoraj kupiliśmy płozy do łóżeczka BIEGUNY , PŁOZY DO ŁÓŻECZKA PROMOCJA !!!!! (1360552145) - Aukcje internetowe Allegro
w naszym warunkach mieszkaniowych łożeczko i kołyska by się nie zmieściło a tak mamy dwa w jednym
w naszym warunkach mieszkaniowych łożeczko i kołyska by się nie zmieściło a tak mamy dwa w jednym
rachell
Fanka BB :)
W końcu zamówiłam pościel POŚCIEL CEBA 3-elementowa nowe wzory (1377430803) - Aukcje internetowe Allegro kolekcja Misie z kratką beżowa. Widziałam ją na żywo, ale nie mieli zapakowanej, tylko taką wyłożoną na pokaz do łóżeczka, a ja się uparłam na nówkę, którą i tak wypiorę, ale co tam. Można mieć swoje widzimiscie ;-) Tym bardziej, że zamówiłam ze strony producenta i nie płacę za przesyłkę.
To zostały do kupienia kosmetyki i pampersy. Uff.
To zostały do kupienia kosmetyki i pampersy. Uff.
ligotka
Fanka BB :)
ewelinka ja tez wlasnie wrocilam z pokoju malej, wszystko ukladam, przekladam hehe juz sie doczekac nie umiem, zaraz wezme sie za liste rzeczy potrzebnych do szpitala, bo jakos te sny o porodze mnie ostatnio przerazaja
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Fajne te wasze zakupy, ja jeszcze nic nie kupiłam, ciągle mam obawy.
U mnie temat szykowania torby bardzo odległy, nawet nie mam jeszcze skompletowanych zakupów (np podkłady, pampersy itp). Byłam u gina, mówił, że szyjka elegancko zamknięta, więc co się mam stresować. Znając życie, to spakuję się dzień przed pójściem do szpitala, bo ja to raczej nie z tych co rodzą przed terminem Dla dziecka też kompletnie w domu nic nie przygotowane, może w nowym roku, jak już będę znała termin CC, to się za to zabiorę.
U mnie temat szykowania torby bardzo odległy, nawet nie mam jeszcze skompletowanych zakupów (np podkłady, pampersy itp). Byłam u gina, mówił, że szyjka elegancko zamknięta, więc co się mam stresować. Znając życie, to spakuję się dzień przed pójściem do szpitala, bo ja to raczej nie z tych co rodzą przed terminem Dla dziecka też kompletnie w domu nic nie przygotowane, może w nowym roku, jak już będę znała termin CC, to się za to zabiorę.
Neta sliczne ciuszki,Gosia śliczne łóżeczko też je miałam kupić ale w końcu kupiliśmy inne Co do pakowania torby do szpitala to jestem zupełnie ciemna co trzeba zabrać więc na razie się za to nie zabieram A co do zakupów dla maluszka to zostało mi kupić butelki no i drobne kosmetyki a tak już wsio
reklama
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Podziel się: