Olcia_87
Fanka BB :)
A o to moje zakupy
1) Kołyska taka malutka na pierwsze góra pół roczku
V&M SUZY CRIB/Cradle- Light Natural - BNIB on eBay (end time 04-Jan-11 14:21:49 GMT)
2) Przewijaczek z wanienka
Buy Cosatto Easi Peasi Changing Unit. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
3) Buy Philips Microwave Steriliser Value Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
4)
Philips Avent Manual Breast Pump BPA FREE on eBay (end time 12-Jan-11 21:49:51 GMT)
5)
Avent-Baby Silicone Bathtime Bear Soothers-0-3 Months on eBay (end time 09-Jan-11 14:29:05 GMT)
6)
Philips Avent Express Bottle and Baby Food Warmer on eBay (end time 10-Jan-11 12:38:02 GMT)
7)
Buy Angelcare Nappy Disposal System. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
8)
Buy Cuddle Robes - 2 Pack. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
9)
Buy Disney Cuddle Robes - Set of 3. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
A do tego jeszcze kilkanacie ciuszkow, skarpeteczek,misiaczka do kolyski,termometr do wody i chusteczki nawilzajace z papmersa bo była duza okazja wiec odrazu skorzystałam.Planuje takze zakup takiego o to wózeczka.Mam nadzieje ze ten kolorek bedzie równiez pasował do dziewczynki??? jak myslicie??
Baby Pram Travel System 3 in 1 EXCLUSIVE MURANO on eBay (end time 29-Dec-10 00:34:27 GMT)
1) Kołyska taka malutka na pierwsze góra pół roczku
V&M SUZY CRIB/Cradle- Light Natural - BNIB on eBay (end time 04-Jan-11 14:21:49 GMT)
2) Przewijaczek z wanienka
Buy Cosatto Easi Peasi Changing Unit. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
3) Buy Philips Microwave Steriliser Value Set. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
4)
Philips Avent Manual Breast Pump BPA FREE on eBay (end time 12-Jan-11 21:49:51 GMT)
5)
Avent-Baby Silicone Bathtime Bear Soothers-0-3 Months on eBay (end time 09-Jan-11 14:29:05 GMT)
6)
Philips Avent Express Bottle and Baby Food Warmer on eBay (end time 10-Jan-11 12:38:02 GMT)
7)
Buy Angelcare Nappy Disposal System. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
8)
Buy Cuddle Robes - 2 Pack. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
9)
Buy Disney Cuddle Robes - Set of 3. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
A do tego jeszcze kilkanacie ciuszkow, skarpeteczek,misiaczka do kolyski,termometr do wody i chusteczki nawilzajace z papmersa bo była duza okazja wiec odrazu skorzystałam.Planuje takze zakup takiego o to wózeczka.Mam nadzieje ze ten kolorek bedzie równiez pasował do dziewczynki??? jak myslicie??
Baby Pram Travel System 3 in 1 EXCLUSIVE MURANO on eBay (end time 29-Dec-10 00:34:27 GMT)