reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
viikigus w pelni rozumiem Twoje zdenerwowanie, pisalam Wam ze jeden sprzedajacy tez milczy ani towaru ani pieniedzy, tez zaczelam spor z allegro, napisalam do nich i co kazali mi kontaktowac sie ze sprzedajacym!! a ten cisza, wystawilam negatywa i nic, wczoraj w koncu paczka przyszla, dwie rzeczy kompletnie nie te co trzeba! inne roznia sie kolorem, troche sie zdenerwowalam ale tez nie chce odsylac bo ze sprzedajacym nie ma kontaktu no i pewnie bym jeszcze stracila na wysylce, ech szkoda gadac, ale to jednak wyjatki sa, bo ja ostatnio cala mase rzeczy zamawialam do mieszkania i dla malej i jakos nie mialam zadnych problemow, mysle ze powinnas wystawic im porzadnego negatywa a kolyska sliczna wiec moze sie da doczyscic i doprac, Powodzenia!

Olcia_87 fajna kołyska i ta komoda z przewijakiem i wanna - też się zastanawiałam nad takim czymś ale obawiam się że mój pokój jest za małay i tylko graciarnie w nim zrobię.

Mam jeszcze pytanie do mam które już mają dzieci - czy gdyby łóżeczko miało funkcję bujania nie usypiałoby się w ten sposób lepiej dzieciaczków?

juz dziś mam mniejsze nerwy :) wczoraj wzięłam gabeczkę namoczona lovelą i okazłao się , że wcale nie jest tak źle - nie wiem tylko czy ją jakoś całą moczyć czy sobie odpuścić , bo najgorsze były boki i z tym się już uporałam ...a może ktoś zna jakiś specyfik do czyszczenia tkanin w sprayu ? bo to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale chyba nie ma czegoś takiego :-(

przy okazji wpadłam na pomysł , że sparwię sobie coś takiego - oczywiście nowe i raczej nie przez allegro :-)
PAROWNICA KARCHER SC 952 (1.516-201.0) SKLEP NEO24.PL

już dawno chciałam to nabyć , bo Kuba jest allergikiem i wiem , że dobrze byłoby odświeżać takie domowe takniny i miejsca , które za bardzo nie ma jak wyczyścić , a z racji gromadzenia kurzu są zbiorowiskiem wszystkich alergenów...i tak raz na kilka miesięcy musze wydawać około 50zł na taki roztoczobójczy specyfik, a tak bym miała jeden wydatek , ale na zawsze ...

co o tym myslicie? ma któraś cos takiego? bo generalnie to wiem , że wysoka temperatura zabija wlasnie roztocza itp, bo jakoś w zwalczanie brudu nie chce mi sie wierzyć...

olcia - fajne zakupki :)

ewela- są na rynku łóżeczka z funkcją bujania :tak: znajoma ma takie drewniane z wymiennymi płozami w sumie sobie chwali

Ostatnia edycja:
A o to moje zakupy :)

A do tego jeszcze kilkanacie ciuszkow, skarpeteczek,misiaczka do kolyski,termometr do wody i chusteczki nawilzajace z papmersa bo była duza okazja wiec odrazu skorzystałam.Planuje takze zakup takiego o to wózeczka.Mam nadzieje ze ten kolorek bedzie równiez pasował do dziewczynki??? jak myslicie??
Baby Pram Travel System 3 in 1 EXCLUSIVE MURANO on eBay (end time 29-Dec-10 00:34:27 GMT)
Bardzo ładny jest ten niebieski kolor wózka. Ja bym się nie p;przejmowała, tym że niebieski jest zarezerwowany tylko dla chłopaka.

Dzis otrzymalismy lozeczko, moses basket, przewijak i mate do przewijania. Kocyk i recznik mamy z tej samej kolekcji co mata i moses basket. Moze tez dokupie posciel do kompletu :-)

Załączniki

• mamas&papas.jpg
    mamas&papas.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 55
  • mamas and papas moses basket.jpg
    mamas and papas moses basket.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 65
  • mamas and papas changing mat.jpg
    mamas and papas changing mat.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry