reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

goyap - ja rozmawiałam z facetem;-) mejlowo - mam nadzieję , że dotrzyma swoich obietnic, bo faktycznie jak zadzwoniłam i odebrała babeczka to miałam wrazenie , ze nawet jej sie gadac nie chce - i wszystko w stylu - "no nie wiem kto to Pani zrobi..."

mam nadzieję ,że gość jest powazny i nie naściemniał - choć w temacie wspomnianych kołpaków i podnóżka- tak juz chyba w stadardzie wychodzi...a i grats udało mi sie otrzymać - jak juz przyjdzie to się pochwale , bo wierzyc mi sie nie chce :-)

reklama
Temat odnośnie problemu Dobrawy przeniosłam do "Prawa kobiet w ciąży" - coprawda żródło wzięło się z niemożności zakupów dla dzidzi, ale temat typowo o prawie - tym razem do wynagrodzenia- ta więc tam odsyłam zainteresowanych :)

Wstawiam Wam zdjatka ciuszkow ktore kupilam w srode w h&mie - fajne przeceny maja, oba byly przecenione na 20zl, sukienka to nawet z 60!

Załączniki

• P1010326.jpg
    P1010326.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 62
wiecie co -ryczeć mi się chce ...ja wiem , że błahostka...ale

dostałam dziś te wylicytowaną kołyskę - kupiłam w końcu używaną - przed zakupem prowadziłam ze sprzedającym gorącą korespondencję na temat stanu kołyski- gość odpisał dosłownie - "w stanie bdb, bez żadnych zniszceń i uszkodzeń , wyprana i czyściuta"...tymczasem

kołyska - owszem jest śliczna, ale brudna , że hej :wściekła/y:
cała do prania- najgorsze ,że gondola nie ma zdejmowanego pokrowca- ale z tego co piszą inni - wystarczy czyścić na bieżaco i jest ok..a ta - normalnie załamka :(((((

w dodatku ma drobne ale zawsze uszkodzenia (a wyraźnie sprzedający napisła, że nie ma żadnych wad!) - a żeby było śmieszniej rzecz, którą wymienili ,że jej brak- jest !

boże , co za oszuści...normalnie sie poryczałam ...ja wiem , że są gorsze rzeczy , ale tak mi zależało na tej kołysce...syn mi mówi ,że z daleka wygląda super , więc faktycznie wystarczy wyczyścić, ale po co oni sciemniali , że jest super!?!?!?

teraz oczywiście nie raczą odpowiadac na moje mejle , bo po co - najchętniej bym ja oddała, ale boje się , że nie będe miała ani kasy , ani kołyski...teraz żałuję ,że nie kupiłam wcześniej nowej - przepłaciłabym najwyżej 150zł...nie warto było :-(
szkoda , że to nie z okolic gdzieś - bo poświęciłabym kasę i pojechała i narobiła rabanu pod drzwiami...a do gliwic to się nie opłaca...jaka ja jestem ZŁA !!!!!!!!!!!!

a najlepsze , że miałam takie negatywne odczucia po jaką cholerkę ja to kupiłam !!!1

reklama
Samanta sliczne ubranka

Tab my kupilismy lozeczko w Mothercare i nam tam mowiono ze te z opuszczonym bokiem sa wycofane ze wzgledu bezpieczenstwa..podobno dzieci moga sobie przykliszczyc paluszki.

Vikiigus nastepnym razem sluchaj swojej intuicji , ja tam takie rzeczy jak lezaczki czy kolyski wole jednak nowe, albo po kims z rodziny. Minusem jest tez fakt ze nie wiesz na kogo trafisz , mialas pecha.

My tez zrobilismy duze zakupy w Mothercare. Kupilismy Lozeczko, moses basket, mate do przebierania, madela swing breast pump, termometr do pokoju i kapieli, kilka ubranek, recznik, kocyki ...sporo tego i sporo kasy poszlo :-D
a i jeszcze baby monitor
Motorola - Digital Video/Audio Baby Monitor 2.4'' colour screen - Baby Monitors - Mamas & Papas

i taki smietniczek na zuzyte pieluszki
http://www.mamasandpapas.com/produc...iene-plus-nappy-wrapper-tub/880602700/type-i/

Zamierzam kupic tez fotel do karmienia i pare kosmetykow z tej strony
Kensington Breastfeeding Chair (Agua Stretch Fabric)

Potem wstawie pare zdjec

Ostatnia edycja:
Do góry