reklama
ligotka
Fanka BB :)
Rutkosia dzieki za podpowiedz, dzieki Tobie natknelam sie na takie
Chicco Krzesełko Polly Magic - porównanie cen w sklepach internetowych, powaznie zastanawiam sie nad kupnem, czy ktoras sie spotkala z czym takim, moze polecic cos jeszcze?
Ja probowalam znalezc jakakolwiek informacje na temat becikowego, nawet kazalam spytac kolezance ktora zalatwiala becikowe czy tam u zrodla cos wiedza, niestety nic sie nie dowiedzialam
Chicco Krzesełko Polly Magic - porównanie cen w sklepach internetowych, powaznie zastanawiam sie nad kupnem, czy ktoras sie spotkala z czym takim, moze polecic cos jeszcze?
Ja probowalam znalezc jakakolwiek informacje na temat becikowego, nawet kazalam spytac kolezance ktora zalatwiala becikowe czy tam u zrodla cos wiedza, niestety nic sie nie dowiedzialam
goyap
Zaangażowana w BB
Jeszcze nie tak dawno skarzylam sie ze nie mam mozliwosci obejrzenia wozkow Tako a tu dzisiaj wczesniejszy prezent na mikolaja -mialam mozliwosc obejrzenia jumpera na zywo , malo tego mialam mozliwosc pojezdzic sobie nim z zawartoscia i sprobowac go jak pasuje do naszego bagaznika :-)
A to dzieki uprzejmosci napotkanej mamy na spacerze
Przezylam mily szok-wozeczek ladnie wykonany, praktyczny. Dzieki dziewczyny za polecenie go i zwrocenie uwagi.
Vikiigus zaintrygowal mnie model CRUZE-kiedy bedziesz mogla go obejrzec w sklepie ????
Bo jezeli po przetestowaniu wydasz pozytywna opinie to moj dylemat wozkowy bedzie juz rozwiazany.
A to dzieki uprzejmosci napotkanej mamy na spacerze
Przezylam mily szok-wozeczek ladnie wykonany, praktyczny. Dzieki dziewczyny za polecenie go i zwrocenie uwagi.
Vikiigus zaintrygowal mnie model CRUZE-kiedy bedziesz mogla go obejrzec w sklepie ????
Bo jezeli po przetestowaniu wydasz pozytywna opinie to moj dylemat wozkowy bedzie juz rozwiazany.
rachell: Ja ma posciel do lozeczka standardowego 120x60 w rozmiarze 135x100 i podusia 40x60. Takie mi facet w sklepie doradzil. Okaze sie dopiero jak sie sprawdza. Ale na poczatku i tak nie bede przykrywac małej kolderka, tylko bedzie w rozku.
A powiedzcie mi, bedziecie uzywac nosidelka albo chusty?
A powiedzcie mi, bedziecie uzywac nosidelka albo chusty?
Ostatnia edycja:
Rutkosia dzieki za podpowiedz, dzieki Tobie natknelam sie na takie
Krzesełko bardzo ładne z tego co wiem Chicco mają dobre rzeczy ale odnośnie krzesełka to wypróbowane mam z firmy Fisher Price także akurat te mogę ci polecić ale z tego co widzę ten z Chicco też porządnie wygląda i cenowo wyglądaja podobnie. ;-)
samanta a ktore kupilas??
rachell skoro łóżeczko masz 120 na 60 to raczej posciel 120 na 90 mi sie wydaje, ja kupilam w ikei i moja koldra ma 110 na 125, tesciowa jak szyla mi dodatkowe poszewki to sie za glowe zlapala
ligotka - kupiłam taki organizer
Organizer pudełko pojemnik na bielizne 12 pomara (1363423812) - Aukcje internetowe Allegro
z 12, 16 i 20 przegrodami i dodatkowo pudełko z kubusiem Pudło pudełko pojemnik na zabawki książki DIS (1360490984) - Aukcje internetowe Allegro - juz nie mogę się doczekać kiedy przyjdą i jaka będzie jakość tego.
Co do pościeli to ja mam kupioną do łóżeczka 120/60 pościel 135/100 może być ona trochę duża ale przyda się poźniej a na początek zamierzam używać śpiworka i rożka.
Odnośnie krzesełek - to zamierzacie już się w nie zaopatrzyć czy tak sobie oglądacie? Z tego co się orientuję to krzesełeczko przydaje się dopiero jak dziecko bedzie siedziało... a może nie? Tak czy inaczej te co wklejacie linki są śliczne:-)
goyap - niestety nie wiem kiedy wózek dotrze i zaczynam się tym martwić - niby się szyją - dzwoniłam nawet do przedstaiciela tako i faktycznie potwierdza, że sklep zamówił...ale jakby co zapytałam czy jest możliwa wersja warriora z tymi upatrzonymi przeze mnie udogodnieniami - czyli daszek , podnóżek i kołpaki- i pan odpowiedział mi że nie ma problemu - tylko tez czas oczekiwania min 3 tygodnie - jeszcze ma mi tylko odpowiedzieć czy cena bedzie ta sama - bo jak tak to jednak zdecyduje się na tego ulepszonego przez mnie warriora
postanowiłam zaczekać do końca tego tygodnia... oczywiście dam znac jak w końcu obejrzę
samanta - daj znac jak dojdzie czy ten organizer jest usztywniony jak piszą - ja mam chopla na punkcie segregacji i uwielbiam te wszystkie szufladki , kartoniki, pudełeczka i koszyczki a te oraganizery to naprawdę fajna sparwa - zwłaszcza na skarpety i rajstopy - u mnie każdy ma inne przeznaczenie i przynajmniej jest porządek
postanowiłam zaczekać do końca tego tygodnia... oczywiście dam znac jak w końcu obejrzę
samanta - daj znac jak dojdzie czy ten organizer jest usztywniony jak piszą - ja mam chopla na punkcie segregacji i uwielbiam te wszystkie szufladki , kartoniki, pudełeczka i koszyczki a te oraganizery to naprawdę fajna sparwa - zwłaszcza na skarpety i rajstopy - u mnie każdy ma inne przeznaczenie i przynajmniej jest porządek
Ostatnia edycja:
ja mam na swoją bieliznę kilka - jednoprzegrodowych i znakomicie się sprawdzają - chyba z ikei - ale te dla dzidzi są słodkie, dodatkowo chciałam do szuflady w łazience bo tam też może się sprawdzić, jednak za tą cenę nie spodziewam się super jakości :-(
Mysia- ja na pewno zaopatrzę się w chustę do noszenia maleństwa. Wstępnie myślę o czymś takim:
Nosidełko Chusta dla dziecka Womar
Nie jest droga i wydaje mi się bardzo praktyczna i wygodna. Takie tradycyjne chusty wydają mi się za długie i mogą być problemy z samodzielnym ich zawiązaniem.
Nosidełko Chusta dla dziecka Womar
Nie jest droga i wydaje mi się bardzo praktyczna i wygodna. Takie tradycyjne chusty wydają mi się za długie i mogą być problemy z samodzielnym ich zawiązaniem.
reklama
karolajn23
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny.dziewczyny a co do tematu wydatków na nasze dzieciaczki wiecie coś może na temat likwidacji becikowego w 2011?Jak to właściwie jest załapiemy się jeszcze na ten 1000zł czy nie?Na pewno przyda się na pampersy...
Ja się pytałam mojej położnej o becikowe i ona twierdzi,że będzie się nam należało-też słyszałam,że mają wycofać czy coś.
W każdym razie młodym rodzicom nie jest łatwo,bo od nowego roku przecież VAT na ciuszki dziecięce ma wzrosnąć,a co za tym idzie ich ceny.To jakiś absurd-ciuszki są tak drogie,że bez lumpeksów,ciucholandów i koleżanek,którym dzieci już wyrosły z ciuszków to nie wiem,jakbyśmy sobie poradziły!!!
A tak przy okazji mam pytanie,bowiem nie czytałam od początku tego wątku.Zastanawiam się nad kupnem laktatora.Nie pytam o rodzaj ani firmę,tylko czy w ogóle się w niego zaopatrujecie?Mam dylemat jak nie wiem co!;-)
Podziel się: