reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

ligotka - widzę wszystko "zwarte i gotowe" - ślicznie i niestety muszę przyznać, że z zazdrościa patrzę na ten pokoik ;-)

dorissł - własnie mam identyczny kocyk - w żółtym kolorze - niebieskiego nie chciałam, zielony był akurat niedostępny, a na różowy mój Kuba już patrzeć nie może , więc mu odpuściłam tym razem:-D ..a zta podusia to masz rację - zresztą ja własnie w końcu kupiłam tę moja kołyskę, a tam zagłówkek jest regulowany, więc tym bardziej nie będzie potrzeby....mam nadzieję , że dotrze jescze w tym tgodniu to się pochwalę:-)

rachell - wklejam foty moich oraganizerów na drobiazgi -

uważam , że bardzo fajne rozwiązanie - ja tę szufladkę kupowałam w Jysku po 10zł /szt - a ten drugi - jest "lepszej " jakości - w dodatku kosztował chyba nawet mniej, a kupiłam go w sklepie wszystko po 5zł- niestety jak chciałam dokupic więcej - juz nie było...
Zobacz załącznik 308970Zobacz załącznik 308974
pencil.png
Dokładnie to takie coś mi chodziło.
Dzięki za cynk, gdzie tego szukać.

reklama
dzisiaj przyszedł wózek, już złożyłam - nie mogłam się powstrzymać, a jutro powinno przyjść łóżeczko i komoda do pokoiku dla synka :-)

Ja caly czas sie zastanawialam nad wozkiem-uzywany czy nowy i w koncu stanelo na tym, ze nowy ale tanszy. Znalazlam wozek, ktory z opisu jest identyczny jak Jumper i ma 2 lata gwarancji. (tzn rok i rok bezplatny serwis pogwarancyjny), wiec to chyba dobry wybor. Mam tylko nadzieje, ze jak juz przyjedzie to bedzie ok, bo naprawde po opisie niczego nie mozna mu zazucic. Oto on:
MAXBABY - 62 KOLORY - 3 MODELE + SUPER GRATISY (1356065075) - Aukcje internetowe Allegro

ligotka - widzę wszystko "zwarte i gotowe" - ślicznie i niestety muszę przyznać, że z zazdrościa patrzę na ten pokoik ;-)

dorissł - własnie mam identyczny kocyk - w żółtym kolorze - niebieskiego nie chciałam, zielony był akurat niedostępny, a na różowy mój Kuba już patrzeć nie może , więc mu odpuściłam tym razem:-D ..a zta podusia to masz rację - zresztą ja własnie w końcu kupiłam tę moja kołyskę, a tam zagłówkek jest regulowany, więc tym bardziej nie będzie potrzeby....mam nadzieję , że dotrze jescze w tym tgodniu to się pochwalę:-)

rachell - wklejam foty moich oraganizerów na drobiazgi -

uważam , że bardzo fajne rozwiązanie - ja tę szufladkę kupowałam w Jysku po 10zł /szt - a ten drugi - jest "lepszej " jakości - w dodatku kosztował chyba nawet mniej, a kupiłam go w sklepie wszystko po 5zł- niestety jak chciałam dokupic więcej - juz nie było...
Zobacz załącznik 308970Zobacz załącznik 308974
pencil.png

Vikiigus a dawno temu kupiłaś w jysku organizer - właśnie czegoś takiego poszukuję

Ja caly czas sie zastanawialam nad wozkiem-uzywany czy nowy i w koncu stanelo na tym, ze nowy ale tanszy. Znalazlam wozek, ktory z opisu jest identyczny jak Jumper i ma 2 lata gwarancji. (tzn rok i rok bezplatny serwis pogwarancyjny), wiec to chyba dobry wybor. Mam tylko nadzieje, ze jak juz przyjedzie to bedzie ok, bo naprawde po opisie niczego nie mozna mu zazucic. Oto on:
MAXBABY - 62 KOLORY - 3 MODELE + SUPER GRATISY (1356065075) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam wózek tej samej firmy i u tego producenta tylko, że podwójny. Wózek jest solidnie wykonany i bardzo łatwo się go prowadzi.
Myślę, że będziesz zadowolona ;)

Vikiigus a dawno temu kupiłaś w jysku organizer - właśnie czegoś takiego poszukuję

ja kupiłam jakiś czas temu - było akurat w promocji, ale widze , że maja w swojej ofercie

Przechowywanie - Różne w JYSK

więć zawsze mozna w sklepie zapytać- oni zreszta często powtarzają promocje, wic pewnie za jakis czas będzie...

widziałam tez takie na allegro swego czasu tylko kolorowe

ORGANIZER Z 20 PRZEGRODKAMI NA SKARPETKI MAJTKI (1347942446) - Aukcje internetowe Allegro

:-)

właśnie nie plecam tych z "wiotkimi ściankami" zewnetrznymi - ja mam takiego z jyska- oczywiście zapakowac mozna w niego wszystko , ale te sztywne sa zdecydownie bardziej estetyczne i rzeczy wydają się przejrzyściej poukładane...na pewno domyslacie się o co chodzi;-)

A ja mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu macie lub planujecie kupic? Moje dziecko na każdym usg ma długie nóżki wiec podejrzewam, że 56 to za małe będzie na pewno. Ale chce żeby kombinezon posłużył mi nie tylko na wyjście ze szpitala ale także kilka tygodni później jak wyjedziemy na spacerki bo, mimo że może to być już marzec wiadomo jaka u nas pogoda bywa. Czy 62 będzie ok czy lepiej 68? NIe chce też żeby się córeczka utopiła :)) Poza tym myślę, żeby poszukać jakiegoś na allegro a wiadomo inaczej widzieć na zdjęciu a inaczej na żywca.

Myślę bardziej o takim śpiworku http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-dla-dziewczynki-corci-62-68-i1368198554.html

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam pytanie jaki rozmiar kombinezonu macie lub planujecie kupic? Moje dziecko na każdym usg ma długie nóżki wiec podejrzewam, że 56 to za małe będzie na pewno. Ale chce żeby kombinezon posłużył mi nie tylko na wyjście ze szpitala ale także kilka tygodni później jak wyjedziemy na spacerki bo, mimo że może to być już marzec wiadomo jaka u nas pogoda bywa. Czy 62 będzie ok czy lepiej 68? NIe chce też żeby się córeczka utopiła :)) Poza tym myślę, żeby poszukać jakiegoś na allegro a wiadomo inaczej widzieć na zdjęciu a inaczej na żywca.

Myślę bardziej o takim śpiworku kombinezon śpiworek dla dziewczynki córci 62 68 (1368198554) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam właśnie taki używany śpiworek z allegro, na rozm. 62/68, ale nawet jakby była za długi to chyba nic się nie stanie, bo ma dużo miejsca do machania kopytkami

Do góry