reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

A to pokoik

Załączniki

• P1010309.jpg
    P1010309.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 77
  • P1010313.jpg
    P1010313.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 62
  • P1010312.jpg
    P1010312.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 83
  • P1010310.jpg
    P1010310.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
wklejam efekt dzisiejszej sesji ;) poza kilkoma bodziakami wszystko jest z ciucholandu, sukienki zawdzieczam mojej cioci, ktora przetrzymala je po kuzynce ;) nowe rzeczy zakupila babcia, jak przywiezie to znow zrobie zdjatka.
Ale fajna kolekcja.

Muszę swoje zbiory jakoś logicznie poukładać. Na razie podzieliłam na rozmiary. I chyba potrzebuję jakiegoś koszyczka czy czegoś na drobne rzeczy typu skarpetki czy czapeczki, bo na półce, to mi to będzie latać.

ligotka widzę że również sodobał Ci się organizer - żaba z ikei :) ja też zamierzam kupić taki. Widziałam już je w sklepie ale tylko te gąski i teraz czekam na żabki :)

Ligotka fajne ciuszki. Ja mam też masę z lumpka, tak znosiłam, znosiłam do domu, że teraz juz mam pół szafy jasnych a jeszcze do prania leży siatka różowych i niebieskich. Długo narzekałam, że nie bede miała w co dziecko ubrac a teraz sie zastanawiam czy wszystko wynosi. Nie bede wklejac zdjęc wszystkiego bo zawale caly wątek :)) Brakuje mi tylko kombinezonu na zime a twój jest śliczny.
Kupiłam dzisiaj podkłady poporodowe na łóżko, położna nam poleciła bo mówiła, że w szpitalu przysługuje jeden w pierwszej dobie po porodzie i to wsio. Ale jak ja zaczne pakowac te paczki podkładów, mega podpasek i pieluch w torbę to chyba mi sie wszsytko nie zmiesci :)) Bede miała torbę bardziej wypchaną niż jak jade na wakacje :))

Ja byłam w zeszlym tygodniu w Ikei i były żabki:) też mi się podobały, niestety ten przybornik jest bardzo długi (130 cm) a ja nie mam tyle miejsca do powieszenia.

ligotka - widzę wszystko "zwarte i gotowe" - ślicznie i niestety muszę przyznać, że z zazdrościa patrzę na ten pokoik ;-)

dorissł - własnie mam identyczny kocyk - w żółtym kolorze - niebieskiego nie chciałam, zielony był akurat niedostępny, a na różowy mój Kuba już patrzeć nie może , więc mu odpuściłam tym razem:-D ..a zta podusia to masz rację - zresztą ja własnie w końcu kupiłam tę moja kołyskę, a tam zagłówkek jest regulowany, więc tym bardziej nie będzie potrzeby....mam nadzieję , że dotrze jescze w tym tgodniu to się pochwalę:-)

rachell - wklejam foty moich oraganizerów na drobiazgi -

uważam , że bardzo fajne rozwiązanie - ja tę szufladkę kupowałam w Jysku po 10zł /szt - a ten drugi - jest "lepszej " jakości - w dodatku kosztował chyba nawet mniej, a kupiłam go w sklepie wszystko po 5zł- niestety jak chciałam dokupic więcej - juz nie było...
DSC00461.jpgDSC00463.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
ligotka super te ciuszki i pokoik wszystko tak ładnie juz czeka przygotowane:tak::-) ja jak juz pisałam dopiero rozpoczne zakupy między świętami bo wtedy będziemy mieli wspólnie czas na zakupy. torba do szpitala jedna to mało jak by się chciało wszystko wziąść co potrzeba od razu:-D no ale jak tak sie na czytam i na oglądam waszych zakupów to już dzis bym wszystko chciał mieć kupione:tak:niemoge sie doczekać mojej kruszynki:-)

Do góry