GosiuLew ja też mam łożeczko Safari ale w naszym przypadku w sklepie było taniej. Kupilismy bez szuflady bo w ikei dokupilismy pojemnik z przeznaczeniem na posciele, reczniczki i pod łożeczko a później sie ten pojemnik wykorzysta moze na inne, np zabawki.
Łożeczko planowalismy po siostrzenicy (ma 12lat) ale niestety po złożeniu okazało się, że jest nieźle wylezone wiec skusilismy sie na Safarii. Tatus nie mogł odpuścic tej żyrafki, nie mogę sie doczekac jak stanie w naszym pokoju
)
Figa fajny wózek, inny niż standardowe bliźniacze
) Widziałam takie na ulicy ale w formie spacerówek, jeszcze nie mialam okazji widziec jak sa gondole.
goyap nie wiem czy nie za późno pisze bo moze już zamówiłaś wózek. Ja własnie zamówiłam Warriora. Ale u nas w sklepie bo nawet cena jest ciut mniejsza niż na allegro u producenta ale nie to miało znaczenie tylko to, że w razie reklamacji jade do sklepu a nie musze tego załatwiac zdalnie przez tel itd. Na moja decyzje duży wpływ miała opinia własnie
Vikiigus. Oczywiscie widziałam na żywo ten wózek. Na oko wielkiej różnicy nie ma. SPrzedawczyni powiedziała własnie, że jest lepsza konstrukcja spacerówki, w Warriorze materiał z tyłu jest bardziej naciagniety i jest to wzmocenie w postaci tej zaokraglonej rury w przodu. NIe wyglada to az tak źle. My wybralismy klasyczny kolor STTF czerwona gondola z czarnym paskiem taki jak pokazywała na zdjeciu
Viki. Na żywo ta czerwień wyglada lepiej. Do tego zamówilismy czarną ramę. Wybór kolorów jest bardzo duży ale to zależy co ci sie podoba. Mi sie jeszcze podobało Piratz w fiolecie ale mąż swterdził, że za ciemny wiec razem wybralismy czerwien. Zamówilam wózek w niedziele tydz temu i w sklepie niestety powiedzieli, że moze nie dojsc do konca roku bo ponoc ne wyrabiaja szyc. Wazne zeby do porodu doszedł. Ale tez bym juz go chciala miec w domku
)
A dzisiaj przyszła moja paczka
) Bylam zaskoczona, że w sobote ale widocznie w tygodniu sie juz nie wyrabiaja. Wszystko jest jak chciałam
) Buteleczki TT sa super.
Ostatnio mam manie wchodzenia do lumpków i szperania ciuszków dla dzidzi. Tymbardziej, że trafiaja sie super okazje. Pokazałam wczoraj kolezance ciuszki z lumpka to nie mogla uwierzyć, że tam je kupilam. Ale nie oszukujmy sie to sa lepsze marki i lepsze gatunkowo tkaniny. Wyciagnelam wszystko co mam i na razie wyprałam jasne a mam jeszcze duza siatke niebieskich i różowych, wiekszosc w rozmiarach 56-62 wiec stwierdzialam, że już dość i chyba sama sobie zrobie zakaz wychodzenia do sklepów po ciuszki bo szkoda zebym wszystkiego nie zdazyla ubrac, a jeszcze cos mamy dostac po S bratanku i pewnie zawsze ktos cos nowego przyniesie. Choc wolałabym teraz dla dzidzi dostawac zabawki.
Mi w sumie obecnie brakuje tylko drugiego ręczniczka do kąpieli, jeszcze jednego kocyka i kombinezonu bo z tym sie najbardziej ociagam. Długo sie wahałam czy warto kupowac taki gruby ale widzac pogode doszlam do wniosku ze nie tylko na wyjscie ze szpitala ale również w marcu sie przyda bo pogoda moze byc różna. No i nie wiem jak wyposazyc wózek (tzn jakies spiworki, kocyki itd).