vikiigus-ja mam tej firmy sporo rzeczy (dokladnie paula) sa swietne, wszystko kupowalam w sklepie wiec moglam sprawdzc jakie jest. Co do otulaczka to jest slodki ale dosc cienki wiec na luty raczej odpada (oczywiscie to moje zdanie) i jest dosc maly. A pasuje do fotelika bo ma z tylu rozciecie na pasy. Ja go nie kupilam dlatego ze dla mnie jest on za cienki............
reklama
ja posciel do wózka kupie jak juz bede wiedziala jaka jest pogoda bo od razu nie bede wychodzic. Jesli sama nie bede miala czasu isc kupic poprosze mame bo na razie nie mam bladego pojecia co kupic. Widziałam juz jeden taki cienszy spiworek ale mysle ze poczekam do lutego. Boje sie troche ze nakupuje grubych kombinezonów, założe je raz a potem na wiosne i tak bede musiala kupic cos cienszego.
Suseł moi tescie maja podobnie. W rodzinie juz jest 1,5 roczne dziecko i dziadek czesto jak wraca z Niemic cos mu kupuje. Dla naszego jeszcze nic nie dostalismy, chociaz w niedziele dziadek wlasnie przyjezdza. Moja tesciowa jak pisałam wczesniej mowi ze nie mam wszystkiego kupowac, zostawic cos dla innych. Ale oni nie rozumieja tego, że ja chce miec to kupione juz bo potem nie bede miala do tego glowy. Gdyby mnie zapytala wprost co potrzebuje to bym jej powiedziala ale ona tak nie zapytala wiec o co jej chodzi?
Tak samo mowila mi wczesniej ze nie mam proszku kupowac bo ona ma dwa po wnuku dla ktorego kupila i ani razu nic mu nie prala bo oni na tak dlugo nie przyjezdzaja (swoją droga po co kupowała). A ja nie mam czasu czekac az mi proszek wreczy bo chce zaczac juz prac. A dopominac sie o niego nie bede bo moge sama sobie kupic. Z moją mamą mi sie łatwiej takie rzeczy załatwia. Jak powiedziala ze kupi rozek to kupila ze mna i już.
Za ich czasów to chyba sie nie robilo takich zakupów jak my teraz robimy. Zreszta niewiele w sklepach było wiec pewnie dlatego nam sie dziwia, że juz kupujemy.
Pewnie jak sie szkraby urodzą to dziadki zaczna ich obdarowywac.
Zamowilam w czwartek paczke i wplacilam od razu kase i do teraz mi kurier nie przywiózł, poczta szybciej działa. To pewnie efekt zblizajacych sie swiat. A ja juz niecierpliwa jestem
Suseł moi tescie maja podobnie. W rodzinie juz jest 1,5 roczne dziecko i dziadek czesto jak wraca z Niemic cos mu kupuje. Dla naszego jeszcze nic nie dostalismy, chociaz w niedziele dziadek wlasnie przyjezdza. Moja tesciowa jak pisałam wczesniej mowi ze nie mam wszystkiego kupowac, zostawic cos dla innych. Ale oni nie rozumieja tego, że ja chce miec to kupione juz bo potem nie bede miala do tego glowy. Gdyby mnie zapytala wprost co potrzebuje to bym jej powiedziala ale ona tak nie zapytala wiec o co jej chodzi?
Tak samo mowila mi wczesniej ze nie mam proszku kupowac bo ona ma dwa po wnuku dla ktorego kupila i ani razu nic mu nie prala bo oni na tak dlugo nie przyjezdzaja (swoją droga po co kupowała). A ja nie mam czasu czekac az mi proszek wreczy bo chce zaczac juz prac. A dopominac sie o niego nie bede bo moge sama sobie kupic. Z moją mamą mi sie łatwiej takie rzeczy załatwia. Jak powiedziala ze kupi rozek to kupila ze mna i już.
Za ich czasów to chyba sie nie robilo takich zakupów jak my teraz robimy. Zreszta niewiele w sklepach było wiec pewnie dlatego nam sie dziwia, że juz kupujemy.
Pewnie jak sie szkraby urodzą to dziadki zaczna ich obdarowywac.
Zamowilam w czwartek paczke i wplacilam od razu kase i do teraz mi kurier nie przywiózł, poczta szybciej działa. To pewnie efekt zblizajacych sie swiat. A ja juz niecierpliwa jestem
Ostatnia edycja:
może któraś była by zainteresowana ciuszkami
Mam do sprzedania sporo ciuszków po mojej córci. Rzeczy są w świetnym stanie przy zakupie kilku sztuk ceny do negocjacji.
Odbiór Przymorze lub wysyłka.
Picasa Web Albums - Karolina L. - Ciuszki 56-62cm
Mam do sprzedania sporo ciuszków po mojej córci. Rzeczy są w świetnym stanie przy zakupie kilku sztuk ceny do negocjacji.
Odbiór Przymorze lub wysyłka.
Picasa Web Albums - Karolina L. - Ciuszki 56-62cm
Kupiłam ten wózeczek: 3w1 Wózek AKJAX MARINER+ROŻEK +7 gr. WYS. 0 ZŁ (1327566416) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor błękitny-czarny. Niedługo przyjdzie i już nie mogę się doczekać, bo w sumie kupiłam w ciemno nigdy nie widząc go na żywo - jedynie taki podobny.
Obym nie popełniła wielkiej gafy. Jak przyjdzie to dam znać czy warto.
Kolor błękitny-czarny. Niedługo przyjdzie i już nie mogę się doczekać, bo w sumie kupiłam w ciemno nigdy nie widząc go na żywo - jedynie taki podobny.
Obym nie popełniła wielkiej gafy. Jak przyjdzie to dam znać czy warto.
ligotka
Fanka BB :)
Ja to o czym piszecie znam z doswiadczenia. Moja mama od kiedy wie ze jestem w ciazy ma bzika - kupuje wszystko od podpasek do porodu po wszelkie ciuszki dla malej, na wozek tez dali. Na nic nie czeka i kupuje wszystko juz - dla porownania moja bratowa rodzila rok temu, nie moge powiedziec ze maly nic od nich nie dostal, ale na pewno widac roznice, moja mama ciagle powtarza ze to inaczej jak corka rodzi, bo mnie sie ona nie boi nic kupic a bratowej bala sie ze nie bedzie sie podobac!
Moj brat znow krzyczy ze kupujemy, bo przeciez oni nam dadza po bratanku, po czym nic nie daja... no i tez nie mam zamiaru czekac i nagle zostac z niczym.
A znow tesciowie to kompletna cisza... Ciagle slysze ze mam juz tyle tego ze po co mi wiecej... do tego stopnia ze jak prosze o kupienie czegos i zostawiam na to pieniadze to ona mowi ze nie widzi potrzeby zebym to miala... Ciekawa jestem co kupia malej jak sie juz urodzi.
Doriss ja nigdy nie mialam problemu z kurierami zawsze paczka byla na drugi dzien, a wczoraj wyslali do mnie paczke, utknela we wroclawiu - nie wiem czemu skoro to kawal drogi od nas i nic sie z nia nie dzieje. Za to mam problem z jednym sprzedajacym u ktorego zamowilam kilka rzeczy, w piatek bedzie 3 tygodnie, a tu ani paczki, ani kontaktu!!
Moj brat znow krzyczy ze kupujemy, bo przeciez oni nam dadza po bratanku, po czym nic nie daja... no i tez nie mam zamiaru czekac i nagle zostac z niczym.
A znow tesciowie to kompletna cisza... Ciagle slysze ze mam juz tyle tego ze po co mi wiecej... do tego stopnia ze jak prosze o kupienie czegos i zostawiam na to pieniadze to ona mowi ze nie widzi potrzeby zebym to miala... Ciekawa jestem co kupia malej jak sie juz urodzi.
Doriss ja nigdy nie mialam problemu z kurierami zawsze paczka byla na drugi dzien, a wczoraj wyslali do mnie paczke, utknela we wroclawiu - nie wiem czemu skoro to kawal drogi od nas i nic sie z nia nie dzieje. Za to mam problem z jednym sprzedajacym u ktorego zamowilam kilka rzeczy, w piatek bedzie 3 tygodnie, a tu ani paczki, ani kontaktu!!
GosiaLew
Ligotka to napisz co to za użytkownik. A brałaś za pobraniem czy już wpłaciłaś, bo po 30 dniach możesz chyba wtedy interweniować nawet na policji.
DorisŁ teraz i przez święta i bardziej przez pogodę paczki poutykały na magazynach i mają poślizgi.
jtaudul wózek prezentuje się ciekawie. Oby się sprawdził:-)
DorisŁ teraz i przez święta i bardziej przez pogodę paczki poutykały na magazynach i mają poślizgi.
jtaudul wózek prezentuje się ciekawie. Oby się sprawdził:-)
ligotka
To ten, serdecznie nie polecam, wplacilam od razu, licze ze w koncu otrzymam albo paczke, albo zwrot pieniazkow, mam zamiar interweniowac u allegro
Informacje o Użytkowniku nino2009 - Aukcje internetowe Allegro
Najgorsze ze zawsze sprawdzam, ale ten od kilku dni dostaje negatywy...
figa777
Mateuszek i Kubuś
To ten, serdecznie nie polecam, wplacilam od razu, licze ze w koncu otrzymam albo paczke, albo zwrot pieniazkow, mam zamiar interweniowac u allegro
Wiesz, ja także chciałam kupić u tego sprzedawcy kilka rzeczy, ale jednak się rozmyśliłam. 3mam mocno kciuki, by paczuszka doszła jak najszybciej. W razie czego złożysz reklamację-jednak mam nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić.
Buźka
reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
Dziewczyny ja zamowilam lozeczko tydzien temu i jeszcze nawet nie wyszlo z magazynu a powinno byc u nas 3 dni temu. Sprzedajacy wyslal wiadomosc ze z powodu zimna ( u nas bylo najmniej -4 ) zepsul im sie dzwig. Nie wiem dlaczego do podniesienia lozeczka zapakowanego w karton potrzebny jest dzwig skoro byle jaki chlopek spokojnie powinien sobie poradzic. Na razie czekam na rozwoj sytuacji. Jesli bedzie sie to przeciagac mam zamiar interweniowac.
Podziel się: