tygryskowa
Fanka BB :)
Super zakupy dziewczyny:-) Co do prezentów i rzeczy dla małego, to ja też wolę kupić sama niż się prosić. Póki co koleżanka zapytała co kupić więc jej powiedziałam konkretnie jaką zabawkę chcę i ona była zadowolona, że nie musi sama wybierać, a prezent i tak chciała kupić. Teściowa też kupiła kilka rzeczy małemu, w tym śpiworek, pościel + jeszcze paczka od niej do nas idzie. A tak to nikt się nie pyta czy coś potrzebuję. A ja nie ukrywam chcę mieć większość rzeczy gotowych zanim mały się urodzi niż czekać łaskawie, aż ktoś zaproponuje kupno prezentu.
vikiigus, ocieplacz fajny, ale mi byłoby szkoda pieniędzy. Nie wygląda on na na duży, więc nie wiem na ile może posłużyć + czy jest wystarczająco ciepły na luty? Ja będę małego w śpiworku wozić, ewentualnie jak będzie cieplej to kocykiem otulę. Ale wybór należy do Ciebie. Produkty Sterntaler są ładne, ja mam pieska z bijącym serduszkiem od nich;-)
vikiigus, ocieplacz fajny, ale mi byłoby szkoda pieniędzy. Nie wygląda on na na duży, więc nie wiem na ile może posłużyć + czy jest wystarczająco ciepły na luty? Ja będę małego w śpiworku wozić, ewentualnie jak będzie cieplej to kocykiem otulę. Ale wybór należy do Ciebie. Produkty Sterntaler są ładne, ja mam pieska z bijącym serduszkiem od nich;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: