Olcia świetny i śliczny ten przewijak. Jak na niego patrze to sobie mysle ze nawet u mnie by sie sprawdził bo jest na kółkach ale juz kupiłam taki na łożeczko. Ja mam sypialnie tak nie ustawną bo dwa onka na dwóch scianach i pod kazdą grzejnik a reszta scian juz zagospodarowana ) Niestety komoda na stałe nie wchodziła w grę. Nie bardzo mam nawet gdzie ustawic cos małego na podreczne kremiki wiec zamierzam na razie skorzystac z tych przyborników materiałowych na łożeczko.
Ja posciel poczta dostałam w 3 dni ale byla wyslana z miejscowosci 30km od Leszna a ta wieksza paczka na która czekam od kuriera jest z Pruszcza Gdanskiego wiec jakies 350km.
A wózek zamawialismy w sklepie u nas ale w odpowiedniej kolorystyce i wczoraj tam bylam i pytalam kiedy mozna sie go spodziewac (zamówiłam 5.12) i mnie Pani zmartwiła, że moze sie okazac, że dopiero w nowym roku. Oby zdazyli do porodu bo fotelik bedzie potrzenbny )
Ja posciel poczta dostałam w 3 dni ale byla wyslana z miejscowosci 30km od Leszna a ta wieksza paczka na która czekam od kuriera jest z Pruszcza Gdanskiego wiec jakies 350km.
A wózek zamawialismy w sklepie u nas ale w odpowiedniej kolorystyce i wczoraj tam bylam i pytalam kiedy mozna sie go spodziewac (zamówiłam 5.12) i mnie Pani zmartwiła, że moze sie okazac, że dopiero w nowym roku. Oby zdazyli do porodu bo fotelik bedzie potrzenbny )