reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
ja ostatnio też czekałam ponad 2 tygodnie za paczką a zapłaciłam za priorytet - tylko że wina była po stronie sprzedającego bo na pocztę jak narazie nie narzekam, przesyłki przychodzą ok 2-3 dni po nadaniu

Witajcie,

widzę, że nie tylko ja mam problem z teściami, dzięki że podzieliłyście się ze mną także swoimi odczuciami.
Ja także myślę, że oni się może boją coś kupić bo może się nie spodoba albo będę niezadowolona...bo niby jestem taka zdecydowana, konkretna i zawsze mam własne zdanie. Ale fajnei byłoby być czasami trochę porozpieszczczanym, zwłaszcza że moja mama kilka lat już nie żyje, reszta rodziny jest daleko i czasami czuję się taka zostawiona sama sobie... \mam nadzieję, że to się chociaż trochę zmieni jak się mała urodzi.

Co do kurierów to jeszcze nie zauważyłam problemów z opóźnionymi przesyłkami w związku ze świętami, wszystko przychodzi tak jak powinno.

a ja czekam na wózek z 3 tygodnie - nie zapłaciłam jeszcze za niego , a więc nie jest tak źle - ale co mi po tym - termin mam na przełomie stycznia i lutego i jak dobrze pójdzie to mogę za miesiąc z haczykiem urodzić - a teraz jak będę chciała zamówić gdzies indziej - to też mówią o miesiecznych terminach oczekiwania....troszkę zaczynam się obawiać....

Nie martwcie się tymi przesyłkami oczywiście kontakt ze sprzedającym powinien być bezproblemowy jeśli sprzedawca jest ok. Mi wysłali wózek 3(pt) grudnia i dostałam 6(pn). Ale sama po sobie wiem że przesyłki grudniowe (poczta) mogą mieć opóźnienie nawet 3 tyg. no i ostatnio byłam w sklepie z art. dzieciecymi - nowo otwarty- i babka narzekała że mają bardzo opóźnione dostawy.

Mi ostatnio przyszlo z allegro lozeczko-kurierem "siodemka" i nie bylo problemu...
I facet wyniosl do gory sam, nie potrzeba bylo dzwigu ;-)
Jutro wybieram sie na zakupy-juz nie moge sie doczekac! Wiem, ze juz pewnie tutaj sie pojawila taka rzecz (ale nie chce mi sie przeszukiwac calego watku), w internecie tez jest tego pelno, ale ja macie pod reka jakas sprawdzona liste z wyprawka to poratujcie :-)
jtaudul: wozeczek bardzo fajny :tak: daj znac jak przyjedzie do Ciebie i napisz cos o nim.

buzka

reklama
Do góry