reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
mam wózek :D Tako jumper z najnowszej kolekcji za 1200zł
29843683.jpg
jedyny mankament to waży 15kg (zważyłam :p) na szczęscie nie mieszkam w bloku więc nie muszę go wnosić. Ogolne wrażenie bardzo dobre fajnie sie prowadzi i ma w spacerówce pod nóżkami dla dziecka nie materiał ale taki skaj który będzie łatwo wytrzeć

widzę że dużo przyszłych mam tak jak my kupiło Tako ;) mam nadzieje że wszystkie bedziemy tak samo zadowolone jak teraz ,gdy będzie już dzidzia go testować;-)

lizzy z tym pod nóżki to chyba większość wózków ma tak zaprojektowane ,bo ja nie wyobrażam sobie mieć tam sam materiał .

ja mam z kolekcji serduszka :-p

Chciałam was podpytac o opinię w sprawie pościeli. Podoba mi się taka (model nr 017 fioletowe paseczki)
**''BABY-RAJ'** 3el. pościel PROMOCJA 120x90 (1341576989) - Aukcje internetowe Allegro
Zastanawiam się po pierwsze czy kolory nie są za żywe dla dziecka (ponoc i tak widza wszsytko czarno-biale przez pierwsze 3 m-ce), po drugie jak będzie wyglądać ta pościel po praniu czy się kolory nie zmyją i pofarbuje. Sprzedawca mi na pewno powie, że jakoś jest rewelacyjna ale ja już kilka kompletów pościeli dla nas też miałam super jakości ale do pioerwszego prania więc jestem przewrażliwiona. Doradźcie.

Melduję, że kolor pościeli po praniu jest identyczny jak przed praniem i nie wygląda, żeby miał się w jakikolwiek sposób zmienić (kolor wygląda na trwały, a nie jak w przypadku niektórych pościeli tylko nadrukowany z wierzchu) - z tym, że jak już pisałam ja mam tę jasną. Pościel wyprałam w pralce w "Dzidziusiu" w 50 stopniach Celsjusza. Ochraniacz po wypraniu również nie zmienił kształtu - on dla odmiany był prany ręcznie w trochę chłodniejszej wodzie (ma metkę, żeby prać go ręcznie).

no własnie nie wszystkie kolekcje miały zabezpieczenie pod nóżki oglądałam to w sklepie jedne miały folię (która podobno pękała na mrozie) a jedne nie miały wcale chociaż pani w sklepie twierdziła że z tego materiału wszystko fajnie schodzi

reklama
Do góry