reklama
my też wczoraj zaopatrzyliśmy się w wózeczek oczywiście do tego gondolka i fotelik. Już nie moge sie doczekać kiedy kajtek będzie mógł testować swoją brykę
staneło na x-landerze xt z 2010 kolor jungle - czyli ten zieloniutki
odkąd wózeczek stoi w domku już czuje się że dzidzia tuż tuż ;p;p
staneło na x-landerze xt z 2010 kolor jungle - czyli ten zieloniutki
odkąd wózeczek stoi w domku już czuje się że dzidzia tuż tuż ;p;p
tygryskowa
Fanka BB :)
Sonia, bardzo ładną pościel wybrałaś:-)
neta, wózeczek ładny i pościel z rożkiem również:-)
goyap, w Dublinie jest Polska hurtownia artykułów dziecięcych i tam możesz obejrzeć na żywo wózki Tako, podaje linka http://babycarrierdublin.com/
krysiaczek, super, że zakupy udane;-)
Mi została do kupienia wanienka, kilka drobnych rzeczy, leżaczek i może karuzelka. Większość rzeczy na szczęście już mam:-)
neta, wózeczek ładny i pościel z rożkiem również:-)
goyap, w Dublinie jest Polska hurtownia artykułów dziecięcych i tam możesz obejrzeć na żywo wózki Tako, podaje linka http://babycarrierdublin.com/
krysiaczek, super, że zakupy udane;-)
Mi została do kupienia wanienka, kilka drobnych rzeczy, leżaczek i może karuzelka. Większość rzeczy na szczęście już mam:-)
gratuluję dziewczyny zakupów
ja w przyszłą środę wybieram się zakupić łóżeczko, poza tym pozamawiałam przez neta parę drobiazgów typu: nożyczki, szczoteczkę itp. czekam na paczuszkę
ja już się też nie mogę doczekać, kiedy rozstawię łóżeczko i położę Lenę )
ja w przyszłą środę wybieram się zakupić łóżeczko, poza tym pozamawiałam przez neta parę drobiazgów typu: nożyczki, szczoteczkę itp. czekam na paczuszkę
ja już się też nie mogę doczekać, kiedy rozstawię łóżeczko i położę Lenę )
rachell
Zakupy się rozkręcają :-)
A ja wybieram pościel. Wczoraj wpadła mi w oko taka Baile Beige - Pościel dziecięca
z myślą o mężu, bo ma nutki, a on taki muzyk-amator ;-)
A ja wybieram pościel. Wczoraj wpadła mi w oko taka Baile Beige - Pościel dziecięca
z myślą o mężu, bo ma nutki, a on taki muzyk-amator ;-)
ligotka
No i ja sie pochwale wreszcie przyszla pierwsza paczuszka - czekam na kolejna
A do tego namowilam wczoraj meza zebysmy w sobote w ikei kupili juz malej posciel, w grudniu jeszcze jakos zamowie rozek, przewijak i ochraniacz do lozeczka moja szafa w pokoju malej sie wypelnia, kurcze im blizej i wiecej zakupow tym bardziej nie umiem sie doczekac malej
A do tego namowilam wczoraj meza zebysmy w sobote w ikei kupili juz malej posciel, w grudniu jeszcze jakos zamowie rozek, przewijak i ochraniacz do lozeczka moja szafa w pokoju malej sie wypelnia, kurcze im blizej i wiecej zakupow tym bardziej nie umiem sie doczekac malej
Załączniki
polis1010
Leniuszkowa mama
rachell bardzo fajna ta twoja posciel, podoba mi sie ksztala ochraniacza, wyglada solidnie.
Ligotka szczesciaro dobrze ze masz szafe, ja wszystko na razie upycham do kufra bo szafa jeszcze w lesie rosnie...
Ligotka szczesciaro dobrze ze masz szafe, ja wszystko na razie upycham do kufra bo szafa jeszcze w lesie rosnie...
a ja w temacie maskotek i innych takich
podobają mi się z tej firmy
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
- mam jeden sklep z ich art. na miejscu, więc odchodzą jakby co koszty wysyłki - ajk dla mnie sa słodkie
- mam jeden sklep z ich art. na miejscu, więc odchodzą jakby co koszty wysyłki - ajk dla mnie sa słodkie
mi się strasznie podoba ten Hipcio chyba kupie takiego mojemu synkowia ja w temacie maskotek i innych takich
reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
No widzę dziewuszki, że wchodzimy w zakupowy szał Wszystkie rzeczy są takie słodkie i kochane :-)
Kiedyś się zastanawiałam co jest w tym takiego fajnego, że wszyscy rodzice chcą i kupują na potęgę swoim pociechom różne rzeczy
Teraz już wiem Ja także jestem już po pierwszych zakupach. I co otwieram szafę to mi się micha cieszy. I tak po malutku, po malutku lista niezbędnych akcesoriów sie kurczy
UDANYCH ZAKUPÓW BABECZKI
Kiedyś się zastanawiałam co jest w tym takiego fajnego, że wszyscy rodzice chcą i kupują na potęgę swoim pociechom różne rzeczy
Teraz już wiem Ja także jestem już po pierwszych zakupach. I co otwieram szafę to mi się micha cieszy. I tak po malutku, po malutku lista niezbędnych akcesoriów sie kurczy
UDANYCH ZAKUPÓW BABECZKI
Podziel się: