reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
a ja się pochwale że dziś kupiliśmy wózek . miał być x-lander xa , a stanęło na Tako jumper x kolor siwy z zielonym i serduszko , kupiliśmy cały komplet tzn wózek i fotelik. Mam nadzieje że nie będę żałowała decyzji . Za zaoszczędzoną różnice w cenie kupie coś niuni .

cześc dziewczyny. chciałam sie z wami podzielic moim doświadczeniem z maluszkiem, (może komuś coś doradzę) co do rożków to według mnie rewelacyjna sprawa szczególnie te z wkładem kokosowym, dla mnie był niezastąpiony - miałam małe doświadczenie z takim maluszkiem - noszenie i wogóle a dzięki temu wkładowi wiedziałam że małemu nie zrobię krzywdy i nie musiałam sie tak stresowac szczególnie przez pierwszy miesiąc. do kąpania też nie używałam zadnych oliwek po kąpieli smarowałam tylko nivea sensitive
MLECZKO INTNESYWNIE NAWILŻAJĄCE SENSITIVE NIVEA (1304615638) - Aukcje internetowe Allegro

jeśli chodzi o huśtawki to miałam tą:
FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (1314784654) - Aukcje internetowe Allegro

ale nie byłam z niej do końca zadowolona na obrazku to wygląda super ale w niej dziecko prawie siedzi wiec niebardzo sie nadaje na pierwsze miesiące (my podkładaliśmy poduszkę zeby mały bardziej leżał) a ostatnio byłam u znajomej i ona miała coś takiego i to jest znacznie lepsze wg. mnie
Coneco LULU Leżaczek +moskitiera+zabawki+BONUS (1322713157) - Aukcje internetowe Allegro
dziecko w tym leży i można huśtac tył przód lub na boki. fajna rzecz może też się skuszę.

Delfin_ONA mam pytanie odnosnie wozka. Co wplynelo na zmiane twojej decyzji ?
Czy byla to kwestia ceny czy zdecydowalo cos innego ?????

Pytam sie dlatego ze sama planuje kupic x-landera xa ogladalam go na zywo jakis czas temu i bardzo przypadl mi do gustu. Niestety nie widzialam w sklepie Tako jumpera wiec nie moglam sobie ich sobie porownac. Teraz juz nie mam fizycznej mozliwosci gdyz gdzie mieszka nie ma w ogole polskich wozkow. Zamawiac bede przez internet.
Czytajac wypowiedzi dziewczyn widze ze Tako jest bardzo popularnym wyborem wsrod lutowych mam. Wiec juz mam metlik w glowie. Jaka podjac ostatecznie decyzje.

HELP !!!!!!!

aaaa ja też zamówiłam huśtawkę i również Fisher Price tylko trochę inna niż te które wklejacie, bo wolę aby dzidzia bujała się na boki jak w kołysce :) a ewentualnie drugi kierunek, czyli przód tył tez ma, już dotarła do mnie jestem bardzo zadowolona, tylko sporo miejsca zajmuje

Fisher Price Papasan Swing.jpg

Delfin_ONA mam pytanie odnosnie wozka. Co wplynelo na zmiane twojej decyzji ?
Czy byla to kwestia ceny czy zdecydowalo cos innego ?????

Pytam sie dlatego ze sama planuje kupic x-landera xa ogladalam go na zywo jakis czas temu i bardzo przypadl mi do gustu. Niestety nie widzialam w sklepie Tako jumpera wiec nie moglam sobie ich sobie porownac. Teraz juz nie mam fizycznej mozliwosci gdyz gdzie mieszka nie ma w ogole polskich wozkow. Zamawiac bede przez internet.
Czytajac wypowiedzi dziewczyn widze ze Tako jest bardzo popularnym wyborem wsrod lutowych mam. Wiec juz mam metlik w glowie. Jaka podjac ostatecznie decyzje.

HELP !!!!!!!

hey
Powiem tak , Tako dla mnie ma wszystko te zalety co x-lander tzn duże koła pompowane ,skrętne-możliwość zablokowania np gdy idziemy do lasu, łatwość prowadzenia , do miasta i do lasu. I nie wiem co jeszcze , dla mnie posiada cechy x-ladnera na których mi bardzo zależało .przy czym cena jest bardziej atrakcyjna i można za różnice kupić np leprze butelki itp. Widokowo jest ładny i posiada sprężyny które dobrze amortyzują .

Ja tez na początku chciałam kupic X-Landera XA ale w koncu stanęło na Tako Jumper X...przekonuje podobne wykonanie, wszystkie zalety i przedewszystkim jest 1000zl tanszy...:-)

reklama
a propo wózków to czesto czytam porownanie xlandera z tako na korzysc tako, za wyborem na pewno przemawia cena, poza tym chyba sa lzejsze, zwrotniejsze i maja dobre amortyzatory, tako jest coraz popularniejsze wiec w wielu sklepach juz jest :) nie wiem czy macie w poblizu sklep fido, tam spotkalam sie ze sporym wyborem wozkow
leżaczki super sprawa mala tez na pewno bedzie miala ale chce najpierw wyprobowac na lezaczku brata bo slyszalam ze nie wszystkie dzieci to lubia

Do góry