reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

nasz był kupowany w smykolandzie . 170zł fotelik i 950zł wózek, przy zakupie większej ilości życzy jest 5-10% rabatu od głównej kwoty . Mi się podoba to w Tako też że jest pełno różnych dodatków , i bardzo duży wybór kolorów wózków . Powiem szczerze że lepiej się prezentuje w realu niż na necie .

reklama
sunshine ja nie mam nic przeciwko misiom, sama przygotowałam Bukowskiego do położenia na półce w pokoiku dziecka :-p
ale jak mam białe meble, błękitną pościel i do tego jeszcze miśki ze skrzydełkami o pastelowych kolorach, to wolałam coś bardziej wyrazistego :tak:

Delfin_ONA mam pytanie odnosnie wozka. Co wplynelo na zmiane twojej decyzji ?
Czy byla to kwestia ceny czy zdecydowalo cos innego ?????

Pytam sie dlatego ze sama planuje kupic x-landera xa ogladalam go na zywo jakis czas temu i bardzo przypadl mi do gustu. Niestety nie widzialam w sklepie Tako jumpera wiec nie moglam sobie ich sobie porownac. Teraz juz nie mam fizycznej mozliwosci gdyz gdzie mieszka nie ma w ogole polskich wozkow. Zamawiac bede przez internet.
Czytajac wypowiedzi dziewczyn widze ze Tako jest bardzo popularnym wyborem wsrod lutowych mam. Wiec juz mam metlik w glowie. Jaka podjac ostatecznie decyzje.

HELP !!!!!!!

to zamów Tako przez internet - np z allegro ;-)
ale od uzytkownika tako net- bo ostatnio rozmawiałam z dystrybutorem i skarzyli się , że na allegro poajwiają się tandeckie podróby, które psuja opinie o producencie, np to

WÓZEK TAKO WARRIOR +FOTELIK+GONDOLA+MASA GRATIS (1261283359) - Aukcje internetowe Allegro

na moje tylko napis Tako , tak więc trzeba uważać na tańsze oferty - zresztą Tako pochodzi z Częstochowy, a to takie z zagłebie wózkowe - ktoś kiedys powiedział, że tam w co drugim garażu wózki się składa - zresztą x lander tez chyba stamtąd...

ja osobiście znowu się powtórzę , ale z Tako wolałabym Warriora ,albo te nowe Cruzo lub Camaro- na jeden z tych dwóch czekam:)

a tu wklejam moje przemyślenia po porównaniu x landera xa do tako warriora - bo też byłam zakochana w xlanderze dopóki męża na oglądanie nie zabrałam (napisałam to wtedy na forum dla lipcówek bo nie ROZEJRZAŁAM SIĘ W PODZIAŁACH :-) )

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...lka-dla-lipcowego-maluszka-33623/#post5924273

Delfin Ona- ja wybrałam Tako z tych samych powodów co TY - jak mówią - jak nie widać różnicy, to po co przepłacać :)))

Ostatnia edycja:
jednak nie będę miała błękitno-białej pościeli, dostałam informację, że już nie ma jej dostępnej w sklepie, chodziłam pół dnia wkurzona, bo nie miałam żadnej alternatywy, a przed chwilą zaczęłam szukać i znalazłam i teraz chodzę zadowolona, że nawet bardziej mi ta pasuje od tamtej i jest tańsza, ah jak mi niewiele do szczęścia potrzeba :-p:-D

71Dy4i5NAXL._AA1500_.jpg

a ja pozamawialam kilka rzeczy w piatek i czekam... a to czekanie mnie dobija bo nie mam sie czym cieszyc, nowych rzeczy juz nie szukam a tamtych jeszcze nie ma :( ale w sobote wybieram sie do ikei wiec moze kupie malej kilka rzeczy :)

reklama
Do góry