reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

nasz był kupowany w smykolandzie . 170zł fotelik i 950zł wózek, przy zakupie większej ilości życzy jest 5-10% rabatu od głównej kwoty . Mi się podoba to w Tako też że jest pełno różnych dodatków , i bardzo duży wybór kolorów wózków . Powiem szczerze że lepiej się prezentuje w realu niż na necie .

reklama
sunshine ja nie mam nic przeciwko misiom, sama przygotowałam Bukowskiego do położenia na półce w pokoiku dziecka :-p
ale jak mam białe meble, błękitną pościel i do tego jeszcze miśki ze skrzydełkami o pastelowych kolorach, to wolałam coś bardziej wyrazistego :tak:

Delfin_ONA mam pytanie odnosnie wozka. Co wplynelo na zmiane twojej decyzji ?
Czy byla to kwestia ceny czy zdecydowalo cos innego ?????

Pytam sie dlatego ze sama planuje kupic x-landera xa ogladalam go na zywo jakis czas temu i bardzo przypadl mi do gustu. Niestety nie widzialam w sklepie Tako jumpera wiec nie moglam sobie ich sobie porownac. Teraz juz nie mam fizycznej mozliwosci gdyz gdzie mieszka nie ma w ogole polskich wozkow. Zamawiac bede przez internet.
Czytajac wypowiedzi dziewczyn widze ze Tako jest bardzo popularnym wyborem wsrod lutowych mam. Wiec juz mam metlik w glowie. Jaka podjac ostatecznie decyzje.

HELP !!!!!!!

to zamów Tako przez internet - np z allegro ;-)
ale od uzytkownika tako net- bo ostatnio rozmawiałam z dystrybutorem i skarzyli się , że na allegro poajwiają się tandeckie podróby, które psuja opinie o producencie, np to

WÓZEK TAKO WARRIOR +FOTELIK+GONDOLA+MASA GRATIS (1261283359) - Aukcje internetowe Allegro

na moje tylko napis Tako , tak więc trzeba uważać na tańsze oferty - zresztą Tako pochodzi z Częstochowy, a to takie z zagłebie wózkowe - ktoś kiedys powiedział, że tam w co drugim garażu wózki się składa - zresztą x lander tez chyba stamtąd...

ja osobiście znowu się powtórzę , ale z Tako wolałabym Warriora ,albo te nowe Cruzo lub Camaro- na jeden z tych dwóch czekam:)

a tu wklejam moje przemyślenia po porównaniu x landera xa do tako warriora - bo też byłam zakochana w xlanderze dopóki męża na oglądanie nie zabrałam (napisałam to wtedy na forum dla lipcówek bo nie ROZEJRZAŁAM SIĘ W PODZIAŁACH :-) )

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...lka-dla-lipcowego-maluszka-33623/#post5924273

Delfin Ona- ja wybrałam Tako z tych samych powodów co TY - jak mówią - jak nie widać różnicy, to po co przepłacać :)))

Ostatnia edycja:
jednak nie będę miała błękitno-białej pościeli, dostałam informację, że już nie ma jej dostępnej w sklepie, chodziłam pół dnia wkurzona, bo nie miałam żadnej alternatywy, a przed chwilą zaczęłam szukać i znalazłam i teraz chodzę zadowolona, że nawet bardziej mi ta pasuje od tamtej i jest tańsza, ah jak mi niewiele do szczęścia potrzeba :-p:-D

71Dy4i5NAXL._AA1500_.jpg

a ja pozamawialam kilka rzeczy w piatek i czekam... a to czekanie mnie dobija bo nie mam sie czym cieszyc, nowych rzeczy juz nie szukam a tamtych jeszcze nie ma :( ale w sobote wybieram sie do ikei wiec moze kupie malej kilka rzeczy :)

reklama
Do góry