ja kupiłam proszek Lovela ale jeszcze w nim nie prałam wiec nie wiem czy ubranka ładnie pachną a nad dzidziusiem też się zastanawiałam bo kusiła mnie cena poza tym też już kiedyś dziewczyny pisały że jest fajny ale w takim razie na początek kupię małe opakowanie by zobaczyć czy będzie nam pasował zapach
reklama
Delfin_ONA
Fanka BB :)
kurcze to widzę że zbyt dużego wyboru nie mam, w okresie letnim to jeszcze można te ciuszki przewietrzyć na świerzym powietrzu , to i zapach może łagodnieje . Ja osobiście lubuje się w dobrych proszkach czy płynach dla siebie i chciała bym żeby dzidzia też miała ładnie pachnące ciuszki .
ligotka
a ja slyszalam ze proszki i plyny dla dzieci nie pachna, kolezanka mowila ze kupila specjalnie plyn bo myslala ze nadal ladnego zapachu a tu nic, ja mam 5kg lovelli - mama kupila w promocji wiec pierwsze prania zrobie w niej ale jeszcze nic nie pralam wiec nie wiem jak tam z tym zapachem jest
Delfin_ONA
moja teściowa wyprała ciuszki w Dzidziusiu i wczoraj dostaliśmy ,jak bym nie widziała je na suszarce to bym nie uwierzyła że były prane . Dla mnie to taki brzydki zapach mają . Nie wiem , może ona jakiegoś płynu dodała . Musze sama jakiś proszek i płyn do płukania dla dzieci kupić i popróbować
ligotka
wiesz albo wyprala je z jakimis swoimi ciuchami, albo przesiakly zapachem z jej domku, u moich tesciow tak specyficznie pachnie, oni pala i jak ostatnio dostalam od niej ciuszki - wyprane, to musialam je cala noc moczyc i prac dwa razy zeby pozbyc sie smrodu papierosow
vikiigus sliczne rzeczy. Też mam taki kocyk z misiem z mikrofibry jak ty ale jasny zółty i takie skarpeteczki (dostałam od kogoś) białe z kaczuszką. Są boskie fakt. Za tydzień idę do lekarza, może poznam w końcu płec dziecka (jejuuuu chyba jedyna nie znam), dlatego na poczatku grudnia chce już jechać pokupowac, mam nadzieję, że będe wiedziała w jakim kolorku. Teraz jak coś kupuję to albo neutralne albo ewentualnie niebieskie bo o ile dziewczynkę w niebieskie ciuszki ubiorę to chłopca w róż już średnio, zwłaszcza w jakies ciuszki z motylkami i kwiatkami. Kiedyś jak podrośnie i się zobaczy na zdjęciu to mnie udusi za to hehehe
GosiaLew
Ja dostałam ciuszki od siostry i ona też pierze w Dzidziusiu i mi nie śmierdzą, może rzeczywiście to zależy też kto jaki ma zapach w domu, ale i tak należałoby je wyprać przed porodem, bo jeszcze się zakurzą. A nie wiem jakie są najmniejsze opakowania proszku Dzidziuś.
reklama
Podziel się: