reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

vikiigus, jak czytałam, to przypomniała mi się opowieść mojego ojca, kiedy odwiedzał Chiny, w hotelu miał elektroniczną toaletę z mnózstwem przycisków, nie bardzo wiedział jak używać hehehe, no i jeden przycisk był od mycia tyłka, czego te chińczyki nie wymyślą :)))

reklama
vikiigus, jak czytałam, to przypomniała mi się opowieść mojego ojca, kiedy odwiedzał Chiny, w hotelu miał elektroniczną toaletę z mnózstwem przycisków, nie bardzo wiedział jak używać hehehe, no i jeden przycisk był od mycia tyłka, czego te chińczyki nie wymyślą :)))

nie mogę sobie wyobazic urzadzenia do mycia tyłka :-D

Ja jak ostatnio kupowaliśmy nową deskę sedesową, to widziałam w sklepie takie tańsze modele bez pilota, z obsługa ręczną, zastępujące bidet, tylko do nich trzeba wodę doprowadzać.

moja znajoma ma cos takiego dostała gratis do kolektorów słonecznych i ogrzewania podłogowego tylko że ona ma z miękką deską podgrzewaną i do tego z masażem <wow> jak widziałam to po raz pierwszy to nie wiedziałam jak używać żebym nie właczyła jakiś dziwnych rzeczy :p

juz dawno chciałam dodać ,że ten trymer brauna to rewelacja ! (...a może pisałam...)
Naprawdę polecam - teraz tylko pozostaje mi zatrudnic barbera czyli mojego męża , bo sama nie daję rady - nawet przy lustrze - ale to co udało mi się usunąć - rewelacja - zawsze były jakieś krostki , zacz\erwienienia itp- a teraz zero!

reklama
neta, ja mam 2 paczki podkładów poporodowych Hartmann i jeden taki podkład na łóżko, ja miałam ogólnie obfite miesiaczki i tendencję do długich krwawień, więc wolę te podkłady, choć wiem że niektóre dziewczyny chwalą sobie zwykłe podpaski, tylko takie na noc

Do góry