ja też kupowałam te zimowe legginsy u tego samego allegrowicza i powiem szczerze że jestem z nich bardzo zadowolona. Co prawda na cienkie sie nie skusiłam przez internet bo te wole bez tej wstawki na brzuszek, po prostu takie biodroweczki i zaopatrzylam sie w nie w straduwariusie i h&m'ie.
reklama
Ostatnio zaczęłam rozglądać się za koszulą do szpitala i za jakąś luźną piżamą. Znaciekawiły mnie jedne w h&m'ie ale nie jest mi teraz na rękę wydać 100 zł na piżamę bądź koszule tym bardziej że jedna nie wystarczy. Teraz i tak jest sporo wydatków a będzie jeszcze więcej. Może znalazłyście już coś ciekawego, albo kupiłyście i możecie polecić.
Widziałam sporo koszulek na allegro ale boje sie kupować z uwagi na to że nie moge dotknąć i stwierdzić czy materiał miły w dotyku czy jakiś sztuczny.
Widziałam sporo koszulek na allegro ale boje sie kupować z uwagi na to że nie moge dotknąć i stwierdzić czy materiał miły w dotyku czy jakiś sztuczny.
ligotka
Fanka BB :)
ja zakupilam te, sa mile w dotyku i mnie sie bardzo podobaja
Koszula nocna do karmienia, porodu, ciąża rozm M (1330008586) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula nocna do karmienia, porodu, ciąża rozm M (1330008586) - Aukcje internetowe Allegro
rachell
Ja chyba zamówię taką Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1357372487) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Na początku też chciałam na guziczki, ale stwierdziłam, że łatwiej będzie w takiej kopertowej niż jedną ręką trzymać Małą, a drugą musieć manewrować przy guzikach ;-)
Na początku też chciałam na guziczki, ale stwierdziłam, że łatwiej będzie w takiej kopertowej niż jedną ręką trzymać Małą, a drugą musieć manewrować przy guzikach ;-)
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
ja koszulkę do karmienia kupiłam na targu za 25 zł, a drugą dostałam od mamy
krysiaczek86
ja zakupilam te, sa mile w dotyku i mnie sie bardzo podobaja
też je mam i mogę polecic
Ja też kupiłam koszulki na aukcji S=M koszula ciążowa,do porodu,karmieniaWYPRZEDAZ (1340809892) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy . Przyszły do mnie bardzo szybko i są na prawdę fajne- bardzo kolorowe, estetyczne no i z dobrego materiału. W sumie kupiłam tam 3 koszulki, mam jeszcze 4 sztukę z Happy Mum- kosztowałam więcej, ale będzie za to na "specjalne okazje
reklama
jakie kosmetyki kupujecie po porodzie słyszałam że najlepiej jakby były bezzapachowe ale nie wiem które to są
chodzi mi o szampon, żel pod prysznic, do higieny intymnej?
Ja mam zamiar używać tych co przed porodem Żel pod prysznic Biały Jeleń z kozim mlekiem, szampon też z Białego Jelenia z Chlorofilem, a żel do higieny intymnej: Lactacyd, bo takiego używam od dawna.
Podziel się: