reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla mamusiek ;) czyli co warto zrobić lub kupić by ciąża była przyjemnością

ja też kupowałam te zimowe legginsy u tego samego allegrowicza i powiem szczerze że jestem z nich bardzo zadowolona. Co prawda na cienkie sie nie skusiłam przez internet bo te wole bez tej wstawki na brzuszek, po prostu takie biodroweczki i zaopatrzylam sie w nie w straduwariusie i h&m'ie.

reklama
Ostatnio zaczęłam rozglądać się za koszulą do szpitala i za jakąś luźną piżamą. Znaciekawiły mnie jedne w h&m'ie ale nie jest mi teraz na rękę wydać 100 zł na piżamę bądź koszule tym bardziej że jedna nie wystarczy. Teraz i tak jest sporo wydatków a będzie jeszcze więcej. Może znalazłyście już coś ciekawego, albo kupiłyście i możecie polecić.
Widziałam sporo koszulek na allegro ale boje sie kupować z uwagi na to że nie moge dotknąć i stwierdzić czy materiał miły w dotyku czy jakiś sztuczny.

ligotka ja tez taką mam :-) jakos nie bardzo skupiłam sie na pizamce bo na codzien nie uzywam....wiec mam ta nowa i jeszcze dwie z poprzedniej ciąży

jakie kosmetyki kupujecie po porodzie słyszałam że najlepiej jakby były bezzapachowe ale nie wiem które to są :(
chodzi mi o szampon, żel pod prysznic, do higieny intymnej?

reklama
jakie kosmetyki kupujecie po porodzie słyszałam że najlepiej jakby były bezzapachowe ale nie wiem które to są :(
chodzi mi o szampon, żel pod prysznic, do higieny intymnej?

Ja mam zamiar używać tych co przed porodem :) Żel pod prysznic Biały Jeleń z kozim mlekiem, szampon też z Białego Jelenia z Chlorofilem, a żel do higieny intymnej: Lactacyd, bo takiego używam od dawna.

Do góry