Spróbuj dopasowac rozmiar...szczerze wątpie ze pozwolą na normalne majtki, w PL strasznie pilnują żeby nie chodzić po oddziale w majtkach...z drugiej strony lepiej miec za luźne jednorazówki niż chodzić jak pingwin :-)
reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Te majtki jednorazowe mają rózne rozmiary, w pierwszych dniach po porodzie jest to naprawdę wygodne, a po cc to podobno to już mus, bo inne będą drażnić szew.
vive
Fanka BB :)
ligotka, świetne te torby, chyba się w taką zaopatrzę
Ja kupiłam taką torbę i jest super!!!!
crazy mama
Jejku dziewczynki ale macie przegwizdane.Ja nidgy nie spotkalam sie z majtkami jednorazowymi.Nawet nie wiem jak takowe wygladaja (chyba wejde na google).Ja po cc z chlopakami zalozylam normalne majtki i taka wielgachna podpache.Tutaj nie spotkalam sie z tym ze bielizny nie mozna.SZOK !!!!
krysiaczek86
i ten podkład tak się trzyma bez majtek? ja mam te jednorazowe, ale tak się zastanawiam ile będę ich potrzebowac? Chodzi mi o liczbę sztuk- czy któraś z was się orientuje?
No właśnie...bez majtek to tak "na pingwina" :-) u mnie bardzo sie takie majtusie sprawdziły, nie musiałam uważać na każdym kroku czy coś nie wypadnie ...ja na początek kupuje 5 par....powiedzmy jedna na dzień pobytu w szpitalu :-)
sunshine79
Znalazlam fajne gatki Jeden rozmaiar ale dostosowuja sie do pupki :-) 5 w paczce i mozna je prac do 10 razy. Dobre dla kobiet co maja cesarke
tu jest link mozna sobie poczytac i zobaczyc w przyblizeniu, material tak jakby z siateczki, czego nie widac na zdjeciu. Jak wejdziecie na link to kliknijcie view close up. Ja kupuje z kiddicare.com z 12£ sa przecenione na 7 z czyms. W ogole polecam ta stronke dla mam z uk, duzo promocji.
Carriwell Comfort Range - Hospital Panty
tu jest link mozna sobie poczytac i zobaczyc w przyblizeniu, material tak jakby z siateczki, czego nie widac na zdjeciu. Jak wejdziecie na link to kliknijcie view close up. Ja kupuje z kiddicare.com z 12£ sa przecenione na 7 z czyms. W ogole polecam ta stronke dla mam z uk, duzo promocji.
Załączniki
reklama
Znalazlam fajne gatki Jeden rozmaiar ale dostosowuja sie do pupki :-) 5 w paczce i mozna je prac do 10 razy. Dobre dla kobiet co maja cesarke
Wyglądają podobnie do wielorazowych majtek z firmy Hartmann dostępnych w Polsce (cena chyba około 2zł za sztukę)
Podziel się: