reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Ewuśka polecam firme Alles mama sama mialam takowe i sa wygodne i ladne
gadałam ostatnio z moja koleżanką która ma 3,5 letniego syna i bardzo polecała mi pas poporodowy taki wciągany a nie rozpianany
mówiła mi ze to najlepszy sposób zeby skóra i mięsnie brzucha wróciły do normy
Ona zakładała go zaraz po powrocie do domu ze szpitala i powiem szczerze że brzuszek ma śliczny
a co wy o tym myślicie? słyszałyście jakies opinie?
mówiła mi ze to najlepszy sposób zeby skóra i mięsnie brzucha wróciły do normy
Ona zakładała go zaraz po powrocie do domu ze szpitala i powiem szczerze że brzuszek ma śliczny
a co wy o tym myślicie? słyszałyście jakies opinie?
ligotka
ja dzis u kolezanki ogladalam ta
BabyLux SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO (1329024631) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem szczerze bardzo mi sie spodobala, sztywna w srodku, mieciutka na zewnatrz, bardzo pojemna, sporo przegrodek, fajnie wykonana
BabyLux SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO (1329024631) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem szczerze bardzo mi sie spodobala, sztywna w srodku, mieciutka na zewnatrz, bardzo pojemna, sporo przegrodek, fajnie wykonana
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Jak się pytałam o pas poporodowy 4 lata temu, to dziewczyny mi powiedziały, że pasy rozleniwiaja mięśnie brzucha i wcale nie są takie dobre. Mnie brzuszek nawet się zwinął choć ja nigdy deski z przodu nie miałam, zawsze coś tam wystawało. Ostatnio słyszałam, że po CC powinno się go nosić, że zapobiega przepuklinie itp. więc teraz już nie wiem.
sunshine79
Ja polecam stronke mothercare dla dziewczyn ktore mieszkaja w UK,
Maternity Clothing | Stylish Maternity Clothes, Lingerie, Leggings, Jeans, Dresses & Skirts | Mothercare
jak klikniecie myszka na Maternity sa tam takie podrozdzialy jak: pregnancy essentials, new mum essentials i hospital bag. Oczywiscie nie mowie ze trzeba wszysko kupic co sie tam znajduje ale pomaga i wiadomo w co sie zaopatrzyc:-)
Jezeli chodzi o jednorazowe majtki to ja nie zamierzam ich kupowac, siostra nie byla z nich zadowolona bo nawet najmniejszy rozmiar jest duzy, wiec ja zabieram swoje majteczki:-)
Ja zamierzam kupic sobie pas ale jeszcze nie wiem jaki. Siostra miala pas elastyczny ale nie uzywala i brzuszek ma super...wiec to zalezy od skory i jak sie wciaga i ile sie zebralo tluszczyku podczas ciazy
Maternity Clothing | Stylish Maternity Clothes, Lingerie, Leggings, Jeans, Dresses & Skirts | Mothercare
jak klikniecie myszka na Maternity sa tam takie podrozdzialy jak: pregnancy essentials, new mum essentials i hospital bag. Oczywiscie nie mowie ze trzeba wszysko kupic co sie tam znajduje ale pomaga i wiadomo w co sie zaopatrzyc:-)
Jezeli chodzi o jednorazowe majtki to ja nie zamierzam ich kupowac, siostra nie byla z nich zadowolona bo nawet najmniejszy rozmiar jest duzy, wiec ja zabieram swoje majteczki:-)
Ja zamierzam kupic sobie pas ale jeszcze nie wiem jaki. Siostra miala pas elastyczny ale nie uzywala i brzuszek ma super...wiec to zalezy od skory i jak sie wciaga i ile sie zebralo tluszczyku podczas ciazy
Ewuśka polecam firme Alles mama sama mialam takowe i sa wygodne i ladne
dzięki,ładne,super
ewelinka1 ostatnio na szkole rodzenia była u nas Pani i mówiła o stanikach do karmienia i każdemu dobrała rozmiar - ogólnie ma być rozmiar mniejszy niż teraz czyli np. z 75 na 70 pod biustem i o rozmiar większa miseczka Tak to mniej więcej się przekłada z tym, że najlepiej chyba i tak iść do sklepu i kogoś poradzić, przymierzyć A i jeszcze jedno - powiedziała, że staniki do karmienia są tylko do karmienia, a nie noszenia teraz, więc najelpiej kupić je już pod koniec ciąży, kiedy biust jest okazały i na jego podstawie wybrać rozmiar mniejszy pod biustem, a z większą miseczką. I jeszcze co mówiła Pani to, że najlepiej zaopatrzyć się w minimum dwa staniki w tym jeden z fiszbinami na dzień (tak, dla naszego dobrego samopoczucia) i drugi całkowicie miękki na noc(bo podobno nie ma możliwości w nocy spać bez, bo będziemy się źle czuć). Zawsze staniki do karmienia kojarzyły mi się z nie najbardziej elegancką bielizną, ale te które pokazała nam ta Pani były naprawdę piękne No i ceny też w miarę jak na to, że pewnie jakiś czas ponosimy taki stanik A, i jeszcze 10 proc. rabatu dostałam
reklama
Podziel się: