Witam się i ja w środowe popołudnie:-)
Mnie również od momentu ochłodzenia pojawił się temat płaszczyka. Szukałam na allegro, ale obawiam się, że z moim szybko rosnącym brzucholkiem może być z tym kłopot, więc ostatecznie zrezygnowałam z zakupu jego przez internet. Zamówiłam sobie jedynie dwa poncza ( jedno przed chwilą mi właśnie przyszło :-) ):
ESTYL_ELEGANCKIE PONCZO_w paski_JAK SZAL_SUPER (1204572392) - Aukcje internetowe Allegro
a na drugie czekam:
'miejski look' trend kardigan ponczo w szarosciach (1218248470) - Aukcje internetowe Allegro
by mieć teraz w czym śmigać, bo na prawdę w nic już się nie dopinam.
Byłam wczoraj we Wrocławiu w Renomie w sklepie TK MAXX gdzie są sprzedawane znane marki za niższe ceny. Spędziłam tam dwie godziny na chodzeniu, wybieraniu, przebieraniu i przymierzaniu a wiedzcie, że tam jest wszystko: kurtki, płaszcze, swetry, golfy, spodnie, spódnice, piżamy, bielizna, buty, dresy, stroje narciarskie, szaliki, apaszki, okulary, torby, perfumy-dosłownie wszystko!!! i niektóre fajne rzeczy w fajnych cenach
Zakupiłam tam sobie dresik ( djęcia wkleje później ) tzn spodnie dresowe i osobno bluzę polarową do tego. Kabin do przymierzalni jest sporo, więc nie ma kolejek i weszłam od razu.
Poszłam tam z zamiarem kupna płaszczyka zimowego albo kurteczki a wyszłam z czymś innym, bo płaszczyk mimo iż w rozm 42 niestety leżał fatalnie( na brzuszku się nie dopinał, w ramionach wisiał ) i stwierdziłam, że po prostu muszę iść do typowo ciężarówkowego sklepu. Jak pomyślałam tak poszłam-odwiedziłam MAMA I JA na ul. Kromera. Płaszczyków tam na razie nie mieli, ale bardzo miła Pani powiedziala, że mają się jakieś pojawić w drugiej połowie września. Więc na pewno jeszcze tam zajrzę
Kupiłam tam sobie spódniczkę i trzy bluzeczki ( zdjęcia także później ). I wiecie co, jak tylko ubrałam każdą rzecz to poczułam się fantastycznie - bluzeczki fajnie nachodzą na brzuszek nie opinając go, w biuście i ramionach leżą normalnie nie są ani za duże, wiszące czy nieforemne. Polecam ten sklepik, gdyż mają tam ciekawe propozycje dla przyszłych mam. Dziewczyny, które nie mają widocznego brzuszka ( na razie albo już w ogóle nie bedą miały - matka natura jest dla niektórych bardziej pobłażliwa
) mogą sobie pozwolić o ile dobrze się w tym czują na noszenie ubrań w większym rozmiarze niż normalnie a ja mam z tym kłopot, bo brzuszek jest już dość pokaźny i dalej rośnie
Ale się kurcze rozpisałam....hehe
Wklejajcie Wasze zakupowe szaleństwa-miło jest popatrzeć i nacieszyć nimi oko