reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

jak sama przeczytałam to co wkleiłam to się okazało że połowy nie mam, a cały czas żyłam w przeświadczeniu że mam już wszystko... eh... ale może to jakaś rozbudowana lista czy coś...

reklama
Kupiłam dziś body z długim rękawem. Postanowiłam przestać się ograniczać;-) Na nim jest napis "50% mamy + 50% taty = JA". Zapłaciłam mniej niż za coś podobnego na allegro, bo 13 zł. A tak naprawdę to kupiłam je ze złości. NA targowisku dziś były kombinezony takie, jakie chciałam za 36 zł, czyli prawie 20 zł taniej niż dałam za ten kupiony na all:wściekła/y:

margaryt - FRIDE mam po Nince i POLECAM. nie ma nic lepszego na duzy katarek. co do podkladow to belle mialam w domu, a te drugie w szpitalu. nie pamietam, czy byla jakas roznica. chyba bylo mi wszystko jedno ;)

Dziewczyny - widzę że szaleństwo zakupowe w pełni :-D Ja też mu uległam;-)
Sarka - fajny fotelik - mnie też udało się upolować podobny - właśnie go otrzymałam i jestem zachwycona, bo w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej - prawie jak nówka i - choc miał byc niebieski - jest turkusowy,więc wygląda jak komplet do wózka:tak::-) I do tego trzy stówki tańszy niż nowy, a różnica znikoma;-)

Dziewczyny jeśli zamierzacie kupic rożek dobrej jakości to polecam ten: BECIK ROŻEK AMY SWEET BABY PROMOCJA !!! (1243900417) - Aukcje internetowe Allegro jest z grubej satyny bawełnianej, pięknie wykonany i w naprawdę dobrej cenie - te rożki zazwyczaj chodzą po ok 45 zł. Ja właśnie dostałam przesyłkę i mogę śmiało polecić:tak:

Jeżeli chodzi o aspirator to jest jeszcze taki:Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Myślę że różni się tylko ceną.

A jeżeli chodzi o pokłady to też właśnie zastanawiam się nad takimi i takimi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sunflower-Twoje listy wydają sie mega obszerne-ale niestety wiekszosc z nich jest niezbędna.
Rzeczy typu szczotki do wlosow itp to mozna potem kupic bo dzidzi sie moze urodzic lyse wiec prędko sie nie przydadzą... ale upatrzec w sklepie warto zeby p otem mąż miał łatwiej.
Laktator nie wiem czemu ręczny-miałam ręczny i elektryczny i zdecydowanie polecam elektryczny. Ale to tez wydatek na potem bo nie wiadomo jak bedzie z pokarmem a ze sa dosyc drogie to lepiej poczekac-zawsze jak cos w aptece sie dostanie.
reczniki dla dziecka polecam te co mają taką kieszonke na głowke-super sprawa... i na długo sie przydadzą jak sie kupi mozliwie najwiekszy rozmiar. Nie sa tanie dlatego teraz mozna kupic jeden a na zmiane jakis zwykly a potem mozna sobie dokupić.
Co do podkładów to nie wiem czy jest jakas drastyczna roznica. Ja kupilam jakies co byly w aptece i majtki jednorazowe-to na pierwsze dni bo potem podpaski jakas wersja MAXI ze skrzydelkami i juz...

reklama
Do góry