reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko dla maleństwa

Ja też się dzisiaj zapuściłam na zakupy. Dobrze, że Ł zabrał mi wczoraj kartę płatniczą i puścił z ograniczoną ilością gotówki, bo by biedny się na żadne zakupy nie załapał. Strasznie chce ze mną po sklepach latać :szok:

Więc ograniczyłam się do drobiazgów typu szczoteczka i grzebyczek, śliniaczki, kocyk z mikrofazy i koszulki do karmienia dla mnie...

No i nie mogłam się oczywiście powstrzymać i kupiłam 3 szt bodziaków :-)

Tylko nie wiem dlaczego nie podobają mi się inne ciuszki jak różowe:-D

reklama
Fantastyczne ciuszki!!!
Vengo a ty gdzie nabyłaś ten pajacyk??? Podoba mi się:-)

Smyk, wyprzedaż- cena 20 zł, jeszcze kupiłam taki

Zobacz załącznik 271303

i taki zestaw też za 20 zł

Zobacz załącznik 271309

może nie tak strasznie tanio ale podobają mi się jakościowo te rzeczy. Szukam też okazji w second handach i dostaję też troszke ciuszków od rodziny i znajomych.

Teraz mi się marzy śpiworek jakiś fajny i myślę o zakupie tzw otulaka z flaneli. Ale rożki też fajne. Szczególnie na początku dziecko potrzebuje być poowijane, wtedy czuję się choć troszkę jak w brzuszku :laugh2:

vengo nie widzę zdjęć, dziewczyny otwierają się Wam?

ślicznosi macie te ubranka,

teraz tych ubranek prać nie będę bo mam inne rzeczy na głowie, ale pierwszy raz je upiorę pewnie jakoś koncem sierpnia, siedzę na d... w domu więc sobie muszę jakieś zajęcia znajdywać, bo można oszaleć

Cholera, czyżby znowu się coś sp.. z zdjęciami..

Ja też szukam sobie zajęć, byle np nie chodzić po sklepach bo limit zakupowy na ten miesiąc już wyczerpałam. Muszę się ograniczać bo byłoby ciężko :sorry: A chcemy sobie rozłożyć zakupy dla dzieciaczka, więc nie wszystko naraz.

Staram się też nie za dużo myśleć i nie przebywać sama. Głupoty człowiekowi przychodzą do głowy i zaczyna się głupio zamartwiać nie wiadomo czym :baffled:

Śliczności kupujecie :-) Jesteście zorientowane, więc zapytam, czy widziałyście już może w sklepach cieplejsze ciuszki? Ostatnio kiedy szukałam prezentu dla siostrzeńca, to jeszcze nic takiego nie widziałam, a tylko te ciepłe ciuchy zostały mi do kupienia.

Witam mamuśki ja wałsnie dzis sie wybieram na zakupy dla maluszka czy myślicie że to jeszcze za wcześnie
jak na 5 tydzień czy powinnam sie jeszcze powstrzymac ??
ale z pewnością i tak pojade jak cos zakupie to wam pokarze

:) na pierwsze zakupy to chyba nigdy nie za wcześnie :-D u nas koleżanka pierwszego zakupu dokonała powiadamiając męża o ciąży po teście to były dziecięce buciki, ale zawsze to zakup :rofl2:
co do cieplejszych ubrań agbar ja znalazłam w lumpiku jeszcze w czerwcu śliczniutki kombinezonik, cieplejsze ciuszki podejrzewam na ladach wyrzucone zostaną dopiero na jesień więc jeszcze mamy czasu, albo jeszcze allegro pozostaje tam wszystko chyba jest

reklama
Ja bym się bała w 5tc kupować coś konkretnego.

Agbar w Koszalinie już pełno cieplejszych ciuszków, a letnie są tak poprzeceniane, że głowa boli.

Do góry