Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ja przewijaka nie mam zamiaru kupować bo niby po co? Stojak pod wanienkę też jest zbędny i wiele wiele innych pierdółek ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wanienke mam ale żadnego stojaka pod nią reż nie mam zamiaru kupować bo to zbędny wydatek jak dla mnie. wolę kupić to co naprawdę niezbędne i żeby było lepszej jakości. na początku też myślałam, że fajnie by było mieć wszystkiego dużo i każdy gadżet a teraz chyba zmądrzałam
ja przewijaka nie mam zamiaru kupować bo niby po co? Stojak pod wanienkę też jest zbędny i wiele wiele innych pierdółek ;-)
Podpowiadam, że od dziś w biedronce są wanienki z odpływem i termometrem za ok 27 zł.