reklama
O, jak byłam mała to miałam konika na biegunach Uwielbiałam go Frulik też w odpowiednim czasie swojego pewnie dostanie. Póki co pewnie albo by konika zdemolował, albo wybił sobie wszystkie zęby, próbując na niego wsiadać...:/
Mówiłam Wam o skrzyni, którą malowaliśmy Frankowi? Zrobiłam porządek w jego pokoju i zrobił się wreszcie ładny i schludny kącik z zabawkami Na skrzyni co prawda zostały czarne symbole "pocztowe", bo Mąż kupił bejcę, a nie farbę, która by to pokryła, ale i tak jest ok. Kiedyś się może coś na to naklei
A wygląda to teraz tak:
(po prawej moje biurko, po lewej kącik Frula)
Mówiłam Wam o skrzyni, którą malowaliśmy Frankowi? Zrobiłam porządek w jego pokoju i zrobił się wreszcie ładny i schludny kącik z zabawkami Na skrzyni co prawda zostały czarne symbole "pocztowe", bo Mąż kupił bejcę, a nie farbę, która by to pokryła, ale i tak jest ok. Kiedyś się może coś na to naklei
A wygląda to teraz tak:
(po prawej moje biurko, po lewej kącik Frula)
mamolka
Fanka BB :)
wrubik ale tobie taka chyba piłka nie jest polecana, przy porodach skaczą na piłce...tak mi się przynajmniej wydaje
wrubik ale tobie taka chyba piłka nie jest polecana, przy porodach skaczą na piłce...tak mi się przynajmniej wydaje
mamolka ja bym teraz jeszcze nie ćwiczyła, na po porodzie tak mi się wydaje do ćwiczeń byłaby niezła, ja to wczoraj w fotelu posiedziałam godzinkę i byłam zmęczona, więc staram się leżeć, ale dzieciaki by się też mi bawiły
Ewa - jakiś niesamowity porządek w tym kąciku Franka. Aż trudno uwierzyć, że masz w domu jakiegoś Demolkę ;-)
Wrublik, a może fotele w stylu worek sako? Wygodnie się siedzi, bo się do ciała dopasowuje. I dzieciaki uwielbiają się czymś takim bawić. Jedyny minus - od razu człowiek się w czymś takim robi senny :-)
Wrublik, a może fotele w stylu worek sako? Wygodnie się siedzi, bo się do ciała dopasowuje. I dzieciaki uwielbiają się czymś takim bawić. Jedyny minus - od razu człowiek się w czymś takim robi senny :-)
Ten porządek jest rano i wieczorem Wkleję Wam kiedyś zdjęcie, jak to w ciągu dnia wygląda
A piłkę bardzo polecam. Super sprawa. Obok biurka jest też Frankowe łóżeczko i na piłce siedzę, jak go usypiam, jak czasem ma problem z zaśnięciem - automatycznie się kołyszę
Ale w ciąży piłka jest zdaje się zakazana od jakiegoś momentu, chociaż wiem, że można ją wykorzystywać do ćwiczeń, niekoniecznie na niej siedząc.
My kupiliśmy nasze piłki na All. chyba za 15 zł
A piłkę bardzo polecam. Super sprawa. Obok biurka jest też Frankowe łóżeczko i na piłce siedzę, jak go usypiam, jak czasem ma problem z zaśnięciem - automatycznie się kołyszę
Ale w ciąży piłka jest zdaje się zakazana od jakiegoś momentu, chociaż wiem, że można ją wykorzystywać do ćwiczeń, niekoniecznie na niej siedząc.
My kupiliśmy nasze piłki na All. chyba za 15 zł
reklama
Podziel się: